324d
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			21 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

- az_sum_Bog
- Потребител
- 

- Кара: Renault Opel Vectra C Mercedes W221
- Мечтае да кара: Mercedes
- Детайли за колата: BMW E30 318i 1986
Re: 324d
колеги нещата с 324 се пре+баха   , нооооооооооо както се казва всяко зло за добро до няколко дни ще се сдобия с 318и 102/3 коня отново двоен стоп, но този път без ръжди
  , нооооооооооо както се казва всяко зло за добро до няколко дни ще се сдобия с 318и 102/3 коня отново двоен стоп, но този път без ръжди   очаквайте развитие по темата
   очаквайте развитие по темата   а да щях да забравя намислил съм едно заваряване на диференциала
  а да щях да забравя намислил съм едно заваряване на диференциала   
   какво ще кажете по въпроса

, нооооооооооо както се казва всяко зло за добро до няколко дни ще се сдобия с 318и 102/3 коня отново двоен стоп, но този път без ръжди
  , нооооооооооо както се казва всяко зло за добро до няколко дни ще се сдобия с 318и 102/3 коня отново двоен стоп, но този път без ръжди   очаквайте развитие по темата
   очаквайте развитие по темата   а да щях да забравя намислил съм едно заваряване на диференциала
   какво ще кажете по въпроса- KPETEH
- старши ентусиаст
- 

- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Бог да те поживи... От дизела нищо нямаше да стане - поне с бензина ще си фурия. Успех и да се похвалиш кат я земеш. Само с бюджета не знам как ще се оправиш...
			"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
		- Bexim
- старши ентусиаст
- 

- Кара: F82
аз бих те посъветвал да продаваш рендака и да си караш е30-ката като евридейка...
няма смисъл две еднакви гърла да храниш..(всмисъл реното едва ли има нещо, което БМВ-то да не предлага, макар и 6-7 години по-старо)
			няма смисъл две еднакви гърла да храниш..(всмисъл реното едва ли има нещо, което БМВ-то да не предлага, макар и 6-7 години по-старо)
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT, g20 320i M
		``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT, g20 320i M
- az_sum_Bog
- Потребител
- 

- Кара: Renault Opel Vectra C Mercedes W221
- Мечтае да кара: Mercedes
- Детайли за колата: BMW E30 318i 1986
реното няма да го оставя защото е в перфектно техническо състояние и от както го имам никакви проблеми не съм имал да чукна на дърво   снимки мога да кача вече, но един "дрифтар" вече посрещна един стълб с капак, десен калник, броня, десен фар, десния мигач на бронята и дясната врата трудно се отваря
  снимки мога да кача вече, но един "дрифтар" вече посрещна един стълб с капак, десен калник, броня, десен фар, десния мигач на бронята и дясната врата трудно се отваря   както и да е, ще се оправи всичко ние да сме живи и здрави, колата не е много смачкана колкото звучи просто я е ударил на ъгъла точно, иначе си върви нормално
  както и да е, ще се оправи всичко ние да сме живи и здрави, колата не е много смачкана колкото звучи просто я е ударил на ъгъла точно, иначе си върви нормално   само забелязах докато се опитваше да прави слънца, че в началото се пързаля през предните колела явно предницата е тежка
  само забелязах докато се опитваше да прави слънца, че в началото се пързаля през предните колела явно предницата е тежка   там какво да правя? за задницата че се сложи по твърдо окачване, че се дига с 1 педя вътрешния край и нищо не прави. само ручи и от слънцата остава само доброто желание
  там какво да правя? за задницата че се сложи по твърдо окачване, че се дига с 1 педя вътрешния край и нищо не прави. само ручи и от слънцата остава само доброто желание   шпер няма да се слага защото струва колкото колата затова питах за заваряването на диференциала?? да го правя ли??
 шпер няма да се слага защото струва колкото колата затова питах за заваряването на диференциала?? да го правя ли??

снимки мога да кача вече, но един "дрифтар" вече посрещна един стълб с капак, десен калник, броня, десен фар, десния мигач на бронята и дясната врата трудно се отваря
  снимки мога да кача вече, но един "дрифтар" вече посрещна един стълб с капак, десен калник, броня, десен фар, десния мигач на бронята и дясната врата трудно се отваря   както и да е, ще се оправи всичко ние да сме живи и здрави, колата не е много смачкана колкото звучи просто я е ударил на ъгъла точно, иначе си върви нормално
  както и да е, ще се оправи всичко ние да сме живи и здрави, колата не е много смачкана колкото звучи просто я е ударил на ъгъла точно, иначе си върви нормално   само забелязах докато се опитваше да прави слънца, че в началото се пързаля през предните колела явно предницата е тежка
  само забелязах докато се опитваше да прави слънца, че в началото се пързаля през предните колела явно предницата е тежка   там какво да правя? за задницата че се сложи по твърдо окачване, че се дига с 1 педя вътрешния край и нищо не прави. само ручи и от слънцата остава само доброто желание
  там какво да правя? за задницата че се сложи по твърдо окачване, че се дига с 1 педя вътрешния край и нищо не прави. само ручи и от слънцата остава само доброто желание   шпер няма да се слага защото струва колкото колата затова питах за заваряването на диференциала?? да го правя ли??
 шпер няма да се слага защото струва колкото колата затова питах за заваряването на диференциала?? да го правя ли??Re: 324d
за заварка-шпер дифа , има ужасно много изписано във форума.Накратко за всекидневна кола- не си е работаaz_sum_Bog написа:колеги нещата с 324 се пре+баха, нооооооооооо както се казва всяко зло за добро до няколко дни ще се сдобия с 318и 102/3 коня отново двоен стоп, но този път без ръжди
очаквайте развитие по темата

21 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2