318is - Vmax
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Евала,тея с А-6 само бой,а и не само,S500 също пина чаееец така се изкефих като те видях викам си "е са на тоя ше му се стъжни"и веднага дотичах да те питам искаш ли гонка,ама колко ненужен беше тоя вапрос..... 

Опитаи смъртта но не умираи
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Яко
Това сигурно е най-големия кеф да имаш такава кола. Да се базикаш с киселите гъзари и да им гледаш очудената физиономия
Пробвал ли си мах скорост и на колко бара надуваш ако не е тайна ?

Това сигурно е най-големия кеф да имаш такава кола. Да се базикаш с киселите гъзари и да им гледаш очудената физиономия

Пробвал ли си мах скорост и на колко бара надуваш ако не е тайна ?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
DA WOLF толкова бях подгизнал че неможах да остана повече и да присъствам на КЪРВАВАТА разплата с този БЪРЗ Мергел.
А на мен ли ми се стори или шифьора му беше в Хотела на награждаването
Познат ли е на някой или просто е фен под прикритие
П.С. Снощи на наще селски гонки имаше един Кисел Гъзар с неква стара Пура тип 560SEC.Ама нещо нашите коли немаха пауа за старт
А на мен ли ми се стори или шифьора му беше в Хотела на награждаването

Познат ли е на някой или просто е фен под прикритие

П.С. Снощи на наще селски гонки имаше един Кисел Гъзар с неква стара Пура тип 560SEC.Ама нещо нашите коли немаха пауа за старт

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Penchev написа:Хахахахахаха лелее нема такава гавра![]()
Само така... тея киселяци като карат некви фешън колички си мислят че са фанали дедо господ за шушкавеца![]()
Бой по дирмандухата със старите Баварци![]()
Дилян Пенчев

Иляне, сега не ми казвай, че с 245 км/ч ровиш за телефона си и снимаш с една ръка

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
ati написа:Penchev написа:Хахахахахаха лелее нема такава гавра![]()
Само така... тея киселяци като карат некви фешън колички си мислят че са фанали дедо господ за шушкавеца![]()
Бой по дирмандухата със старите Баварци![]()
Дилян Пенчев
![]()
![]()
Иляне, сега не ми казвай, че с 245 км/ч ровиш за телефона си и снимаш с една ръка![]()
Ати
колко и глуповато да звучи си беше баш така

при първия ластик с аудито направих доста повече(към 260) и после додето ма догонваше ми хрумна идеята да снимам

но за съжаление навлезохме в трафик и 245 беше максимума затози точно момент..........
но ще балансирам гумите и ще сменя тампоните и излизам за поне 280

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

pAbLo написа:DA WOLF толкова бях подгизнал че неможах да остана повече и да присъствам на КЪРВАВАТА разплата с този БЪРЗ Мергел.
А на мен ли ми се стори или шифьора му беше в Хотела на награждаването![]()
Познат ли е на някой или просто е фен под прикритие![]()
на втория рън (вече беше поизсъхнало)го отнесох с 50 метра поне

пича с мерцедеса обаче беше мнооого точен и след гонката ме поздрави каза че съм осезаемо по-бърз и смисъл от 3-та гонка няма

всички гонки там направих на 0.5 бара и яко богата смес -т.е. мноо зле перформънс..... контра гайката на гейта се беше развила.
ако се е забелязало колата е пушила яко черно ама здраве да е.....
пецата снощи беше във враца и го повозихна 1 бар каза че колата е изрод ,на 3-та и идва такъв пауър че се чуди къде да го дене...

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
е аз ли нема да дайдем нали съм ЧИТАВ
Колата на ДАВЪЛКА Е МНОГО ЧИТАВА
идват ми едни мичти за следващия събор

Колата на ДАВЪЛКА Е МНОГО ЧИТАВА
идват ми едни мичти за следващия събор

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ЕХАА да дойда и аз до враца да ме повозиш а 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Почва да има идва ПАУАРА а ТОЙ ВАНКАТА от Пловдив знае кво праим кат ми дойде много пауара
ИЗКУПУВААААМ
Само се чудя кой да е М20то М30то или S14то

Само се чудя кой да е М20то М30то или S14то

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
madpetio написа:
Само се чудя кой да е М20то М30то или S14то![]()
А що не и трите

Привърженик съм на шестаците ма си мисля че най-голям главорез ще стане от S14-ката

Дилян Пенчев