Повдигачи ли к`во ли? Ше кара ли още?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
krika написа::OT: А бе някой знае ли нещо заКастрол синтетик 0W30
ново поколение longlife синтетично масло със живот до 30 000 км за бензинови двигатели и до 50 000 нафта, добро ше треа да е
Последна промяна Gavril на 25 Мар 2005, 6:04, променена общо 1 път
kurikahn написа:...
Аз па се обадих на Добрия, Дебелия (бая слаб напоследък) и тъпото мексиканско копеле и отговора беше да си карам. Добрия има същото М40 (а и авто сервиз), начи при него е било нагар + износен вал. След почистване, леко подобрение решението е обаче дълбоко в джоба.
Ако Фортуната е писал на толкова ракий като мене сега, простено да му е за несвързания текст

Аз говорех за хората, при които проблема не е още толкова ясно изразен. Може би при вас наистина само ремонт за 1000лв. би оправил нещата, но има хора, при които сипването на по-подходящо масло би забавило деструктивния процес
Имам и М40 и вече ви казах точно, с кое масло, колата ми не изтрака никога повече! Поне за сега де 

човек се учи докато е жив...
Stigastese karali
Абе пичове , аз карам М40 1.8 н а200000км е. Маслото го смених като я купих миналата година месец май, тогава беше на 185000км, смятайте.Индикатора долу ми светят двете първи зелени диодчета.Незнам още колко километра мога да я карам , то ще угаснат и те когато дойде времв да го сменям.Та маслото ми е Кастрол F1, пълна синтетика, девигателя събира 4л. и от като съм го сложил си е на максимума и не е мръднало и милиметър на доло, нито пък двигатела ми чука нещо, просто е перфектен не гори масло дори и на максимални обороти. Та незнам вие какво мислите ама сигурни ли сте във това на колко километра ви са двигателите.Защото аз лично незнам БМВ да прави проблем с двигатела под 500-600 000км, та какъвто и ще да му е модела на двигатела. А М40 мейду другото единственият му недостатък е това че е с ремък а не с верига , и трябва да се сменя .Това иначе е един от наи-добрите мотори на БМВ
Re: Stigastese karali
koruin написа:Това иначе е един от наи-добрите мотори на БМВ
Обърка се тука ама айде простено ти е

човек се учи докато е жив...
RE
Незнам кой се е объркал ама айде.Аз лично незнам БМВ да имат слаб двигател.Та затова така писах
.Твоето каквое?

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
като си я купил на 185к вала и повдигачите дал не са сменяни вече от предишния собственик
М40 на 400-500к - такоз животно не съм чул да има .. за всички други мотори съм чувал или виждал ,ама за М40 .. 

RE
Това вече немога да кажа , колата е купена от Италия и в България аз съм първия сабственик.Така че незнам. Но не се и претеснявам засега му няма нищо. Но щом казвате така няма да споря повече с вас.Аз си знам за мен.А времето ще покаже кой е прав.Лично аз познавам 5 човека които имат БМВ-та с 1.8М40 и никой не се е оплакал досега.Нознаели човек ........
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2