Опраих я и спря да върви
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Мда термостата си личеше, че е нов ама карай.
Сега освен че не върви взе и да гори много
Кво може да стане с ремъка в случай, че е зацепен добре? Майстора дето го сменя е доста наясно и най-важното е съвестен щото ми е приятел и бяхме при него като правеше всичко и лично ми показа някви белези дето се спазват като се зацепва.
А и освен това. Преди като не загряваше добре имаше малко парно поне, а сега си загрява нормално напълно , а парно АБСОЛЮТНО НИКАКВО, напълно студено духа само , а мотора е загрял.. странна работа..
Сега освен че не върви взе и да гори много

Кво може да стане с ремъка в случай, че е зацепен добре? Майстора дето го сменя е доста наясно и най-важното е съвестен щото ми е приятел и бяхме при него като правеше всичко и лично ми показа някви белези дето се спазват като се зацепва.
А и освен това. Преди като не загряваше добре имаше малко парно поне, а сега си загрява нормално напълно , а парно АБСОЛЮТНО НИКАКВО, напълно студено духа само , а мотора е загрял.. странна работа..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Това е много лошо!!!! Щом колата е загряла а парно няма значи имаш въздух в системата
и това е много лошо защото може да не охлаждаш добре двигателя
Обезвъздуши добре системата и пак виж как стоят нещата ама това че няма парно е признак че или радиатора на парното ти е запушен... или някак си след като каза че сте сменяли някви маркучи сте шунтирали радиатора (което е много възможно), или имаш въздух
Първото отпада, предполагам и третото щото нема найстор дето да не знае как се обезвъдушава... значи остава второто
провери тея маркучи дето сте ги сменяли да не сте оплескали нещата щото има вариант да прегрееш двигателя
Дилян Пенчев

Първото отпада, предполагам и третото щото нема найстор дето да не знае как се обезвъдушава... значи остава второто

Дилян Пенчев
- b2
- старши ентусиаст
-
Печев, прав беше, братко, явно не е била обезвъздушена, днеска пробвах парното пак и бях доста приятно изненадан, духа топло като за световно чак ме е яд, че мина зимата - Голям кеф е
Иначе все не остава време да я закараме пак при "майстора" да си погледне кви ги е забъркал и да ги оправи, че сега ми гори към 30/100 и изобщо не върви, ма сигурно утре ще е. Най-вероятно нещо със зацепването на валовете и делкото ще е щото няма от кво да стане тая фрапираща разлика, дано е безболезнен ремонта.
Ще пиша като я оправим.
Мерси Пенчев и другите..

Иначе все не остава време да я закараме пак при "майстора" да си погледне кви ги е забъркал и да ги оправи, че сега ми гори към 30/100 и изобщо не върви, ма сигурно утре ще е. Най-вероятно нещо със зацепването на валовете и делкото ще е щото няма от кво да стане тая фрапираща разлика, дано е безболезнен ремонта.
Ще пиша като я оправим.
Мерси Пенчев и другите..

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Сьмнява ме е от ангренажния ремък.. Астрата бяха и сменили ремака.. и беше прехвърлила един зъб... и имаше огромна ралика вьв вървежа.. 

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
мойта бате бе6е така и в колата студ нема парно.и се оказа 4е тея дето са ми слагали газовата са ми сре6нали потоците в една снадка над филтара за бензина. аз я махнах и хванах водата след термостата и ми се оправи и температурата и ми дойде топлото
- b2
- старши ентусиаст
-
баща ми сега ми се обади, проверили ангр. ремък добре бил сложен, но делкото било превъртяно с един зъб или нещо такова. Оправили го както трябва и сега вървяла като луда и нещо се оплакваше, че много въртяла гуми и "поднасяла задницата"
В петък се прибирам и ще вида верно ли е или не
Пенчев - незнам дали ще мога да ти обясня кои точно маркучи са преместени, ще поразпитам и ще се опитам, но факт че при мен се оправи-вече си загрява много бързо и си стои само посредата стрелката, а не беше от термостата щото той беше като нов, а едва ли повредената водна помпа ще го е карала да не загрява.

В петък се прибирам и ще вида верно ли е или не

Пенчев - незнам дали ще мога да ти обясня кои точно маркучи са преместени, ще поразпитам и ще се опитам, но факт че при мен се оправи-вече си загрява много бързо и си стои само посредата стрелката, а не беше от термостата щото той беше като нов, а едва ли повредената водна помпа ще го е карала да не загрява.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2