Опраих я и спря да върви

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2

Мнение от b2 » 26 Мар 2005, 12:42

Мда термостата си личеше, че е нов ама карай.
Сега освен че не върви взе и да гори много :(
Кво може да стане с ремъка в случай, че е зацепен добре? Майстора дето го сменя е доста наясно и най-важното е съвестен щото ми е приятел и бяхме при него като правеше всичко и лично ми показа някви белези дето се спазват като се зацепва.
А и освен това. Преди като не загряваше добре имаше малко парно поне, а сега си загрява нормално напълно , а парно АБСОЛЮТНО НИКАКВО, напълно студено духа само , а мотора е загрял.. странна работа..
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Мар 2005, 15:33

Това е много лошо!!!! Щом колата е загряла а парно няма значи имаш въздух в системата :idea: и това е много лошо защото може да не охлаждаш добре двигателя :idea: Обезвъздуши добре системата и пак виж как стоят нещата ама това че няма парно е признак че или радиатора на парното ти е запушен... или някак си след като каза че сте сменяли някви маркучи сте шунтирали радиатора (което е много възможно), или имаш въздух :idea:
Първото отпада, предполагам и третото щото нема найстор дето да не знае как се обезвъдушава... значи остава второто :arrow: провери тея маркучи дето сте ги сменяли да не сте оплескали нещата щото има вариант да прегрееш двигателя :idea:

Дилян Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 01 Апр 2005, 16:56

Каза, че сте оправяли маркучите на охл. система. Виж добре какво точно сте променили и дали не е оттам.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 02 Апр 2005, 22:09

Печев, прав беше, братко, явно не е била обезвъздушена, днеска пробвах парното пак и бях доста приятно изненадан, духа топло като за световно чак ме е яд, че мина зимата - Голям кеф е :lol:
Иначе все не остава време да я закараме пак при "майстора" да си погледне кви ги е забъркал и да ги оправи, че сега ми гори към 30/100 и изобщо не върви, ма сигурно утре ще е. Най-вероятно нещо със зацепването на валовете и делкото ще е щото няма от кво да стане тая фрапираща разлика, дано е безболезнен ремонта.
Ще пиша като я оправим.
Мерси Пенчев и другите.. :D
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 02 Апр 2005, 22:30

Сьмнява ме е от ангренажния ремък.. Астрата бяха и сменили ремака.. и беше прехвърлила един зъб... и имаше огромна ралика вьв вървежа.. :arrow:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 М52B20
Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор

Мнение от didore » 06 Апр 2005, 14:05

мойта бате бе6е така и в колата студ нема парно.и се оказа 4е тея дето са ми слагали газовата са ми сре6нали потоците в една снадка над филтара за бензина. аз я махнах и хванах водата след термостата и ми се оправи и температурата и ми дойде топлото

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от b2 » 06 Апр 2005, 14:06

баща ми сега ми се обади, проверили ангр. ремък добре бил сложен, но делкото било превъртяно с един зъб или нещо такова. Оправили го както трябва и сега вървяла като луда и нещо се оплакваше, че много въртяла гуми и "поднасяла задницата" :mhihi:
В петък се прибирам и ще вида верно ли е или не :lol:

Пенчев - незнам дали ще мога да ти обясня кои точно маркучи са преместени, ще поразпитам и ще се опитам, но факт че при мен се оправи-вече си загрява много бързо и си стои само посредата стрелката, а не беше от термостата щото той беше като нов, а едва ли повредената водна помпа ще го е карала да не загрява.

Предишна

Назад към E30