Антирадарите и впечатленията от тях
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
01 написа:За вас, ако решите , чога да ви предложа руски антирадари на цена около и под 30 лева-като промоция.
Не се отнасяйте пренебрежително към тези антирадари.
Цената в случая не означава лошо качество.
Освен това са с гаранция 100 %.
Продали сме хиляди бройки.
Брака е в рамките на 2-3 %,което за електроника е нормално.
Изделието върши работа и на мен лично ми е спестило много и неприятни срещи с комари и полицаи.
Любо, в такъв случай, що не ми дадеш един антирадар за тестовете, които смятаме да направим с TheBoss и Lucky? Тогава ще напишем впечатленията си, и всички ще получат проверена информация.

ICE написа:01 написа:За вас, ако решите , чога да ви предложа руски антирадари на цена около и под 30 лева-като промоция.
Не се отнасяйте пренебрежително към тези антирадари.
Цената в случая не означава лошо качество.
Освен това са с гаранция 100 %.
Продали сме хиляди бройки.
Брака е в рамките на 2-3 %,което за електроника е нормално.
Изделието върши работа и на мен лично ми е спестило много и неприятни срещи с комари и полицаи.
Любо, в такъв случай, що не ми дадеш един антирадар за тестовете, които смятаме да направим с TheBoss и Lucky? Тогава ще напишем впечатленията си, и всички ще получат проверена информация.
Няма проблеми...
Тестовете ги праяв ежедневно.
На Сливница редовна застават радарки- почти всеки ден.
Ама щом е за идеята, няма проблем.

Как смятате да правите тестове?
Едн път, бяхме събрали 10 на радара, върнати от клиенти, уж като брак и извикахме една кола от Кат, с радар, та ги пробвахме.
Ето това е тест.

И кво от това?
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
01 написа:Няма проблеми...
Тестовете ги прая ежедневно.
На Сливница редовна застават радарки - почти всеки ден.
Ама щом е за идеята, няма проблем.![]()
![]()
Как смятате да правите тестове?Едн път, бяхме събрали 10 на радара, върнати от клиенти, уж като брак и извикахме една кола от Кат, с радар, та ги пробвахме.
Ето това е тест.![]()
![]()
Смятам да разделим теста на два етапа:
* етап 1 - това ше представлява тесване в градски условия. Мисля, че най-подходящото време е четвъртък вечер (ако успея да мина през теб да го взема през деня). Така хем ще го покажа на всички, хем с Lucky и TheBoss, ще тестваме. И понеже сме безстрашни, задължително ще се върнем с някакви резултати (стига да намерим радарите)!

* етап 2 - Ходейки до Търново да уточним организацията (което е свързано с нашето организирано събиране там), ще имаме възможността да го тестваме в извънградски условия, което лично за мен е по-важната част от теста, тъй като пътувам доста, предимно нощем.

За повече инфо относно етап 2 да обясни TheBoss

ПП. Всъшност ти би могъл да дойдеш на сбирката на ЕКО-то в четвъртък при желание от твоя страна.

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Прайте тестовете и ако ви харесат да резнем масовка тя цената е символична ма тряа съм циганка винаги
Иначе бях скиптично настроен към тамагочитата и рядко пътувам извън градско ма кат ви слушам се запалих па и е "Дъ ръшан технолоджи" 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2