Антирадарите и впечатленията от тях

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 29 Мар 2005, 14:49

01 написа:За вас, ако решите , чога да ви предложа руски антирадари на цена около и под 30 лева-като промоция.
Не се отнасяйте пренебрежително към тези антирадари.
Цената в случая не означава лошо качество.
Освен това са с гаранция 100 %.
Продали сме хиляди бройки.
Брака е в рамките на 2-3 %,което за електроника е нормално.
Изделието върши работа и на мен лично ми е спестило много и неприятни срещи с комари и полицаи.

Любо, в такъв случай, що не ми дадеш един антирадар за тестовете, които смятаме да направим с TheBoss и Lucky? Тогава ще напишем впечатленията си, и всички ще получат проверена информация. :idea:

рекламен агент
Аватар

Мнение от 01 » 29 Мар 2005, 19:04

ICE написа:
01 написа:За вас, ако решите , чога да ви предложа руски антирадари на цена около и под 30 лева-като промоция.
Не се отнасяйте пренебрежително към тези антирадари.
Цената в случая не означава лошо качество.
Освен това са с гаранция 100 %.
Продали сме хиляди бройки.
Брака е в рамките на 2-3 %,което за електроника е нормално.
Изделието върши работа и на мен лично ми е спестило много и неприятни срещи с комари и полицаи.

Любо, в такъв случай, що не ми дадеш един антирадар за тестовете, които смятаме да направим с TheBoss и Lucky? Тогава ще напишем впечатленията си, и всички ще получат проверена информация. :idea:

Няма проблеми...
Тестовете ги праяв ежедневно.
На Сливница редовна застават радарки- почти всеки ден.
Ама щом е за идеята, няма проблем. :lol: :lol:
Как смятате да правите тестове?
Едн път, бяхме събрали 10 на радара, върнати от клиенти, уж като брак и извикахме една кола от Кат, с радар, та ги пробвахме.
Ето това е тест. :lol: :lol: :lol:
И кво от това?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fen E34 » 29 Мар 2005, 19:15

Аз си купих от 01 :D руски антирадар и трябва да ви кажа , че работи супер ! Без да се шашка от разни паразитни и модулирани излъчвания ! Писне ли - знаеш какво !!! :D
BMW - ХОРАТА сБИРА !!! :)

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 29 Мар 2005, 19:35

01 написа:Няма проблеми...
Тестовете ги прая ежедневно.
На Сливница редовна застават радарки - почти всеки ден.
Ама щом е за идеята, няма проблем. :lol: :lol:
Как смятате да правите тестове?Едн път, бяхме събрали 10 на радара, върнати от клиенти, уж като брак и извикахме една кола от Кат, с радар, та ги пробвахме.
Ето това е тест. :lol: :lol: :lol:

Смятам да разделим теста на два етапа:
* етап 1 - това ше представлява тесване в градски условия. Мисля, че най-подходящото време е четвъртък вечер (ако успея да мина през теб да го взема през деня). Така хем ще го покажа на всички, хем с Lucky и TheBoss, ще тестваме. И понеже сме безстрашни, задължително ще се върнем с някакви резултати (стига да намерим радарите)! :mhihi:
* етап 2 - Ходейки до Търново да уточним организацията (което е свързано с нашето организирано събиране там), ще имаме възможността да го тестваме в извънградски условия, което лично за мен е по-важната част от теста, тъй като пътувам доста, предимно нощем. :idea:
За повече инфо относно етап 2 да обясни TheBoss :!:

ПП. Всъшност ти би могъл да дойдеш на сбирката на ЕКО-то в четвъртък при желание от твоя страна. ;)

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 30 Мар 2005, 2:30

Прайте тестовете и ако ви харесат да резнем масовка тя цената е символична ма тряа съм циганка винаги :!: Иначе бях скиптично настроен към тамагочитата и рядко пътувам извън градско ма кат ви слушам се запалих па и е "Дъ ръшан технолоджи" :mhihi:

Предишна

Назад към E30