E30 - 1983
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Ей , кукличка ще стане (надявам се) , браво момчета успех Ви пожелавам 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- nedko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 D
- Мечтае да кара: следващото 320
Познавам човека захванал се с реставрацията и мога да ви уверя, че е мн къдърен в ръцете. И няма начин да не стане кукличка както се изрази някои преди мене. Малко повече информация мога да дам: колата е 2-ен стоп, М10Б18 инжекция но дали е К или L-jet не знам. Ако някои има предна броня да свирка щото настоящаща е в мн окаяно състояние и на човека мн му се иска да я смени.
- Стаевски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 318i
- Мечтае да кара: Комби
Дай да пращаме майстора в БМВ-завода да прави нови Е30-ки.Такива хора заслужават!
Евала за амбицията ти
а снимка на двигатела
,че май въздушния филтър е като моя... 
Евала за амбицията ти

а снимка на двигатела

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
при баи (забравих името) в неговото гаражче ли правите колата днес маи я мернах докато минавах...ако е там имам нужда от малко интервенция като ваща разбира се срещу почерпка 

- NeedHead
- Брррръм!
-
- Кара: на стъклопласт ...
- lamas
- мечтател
-
- Кара: Е30 М3 реплика
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
браво момчета само така на готова кола секи може да се радва но сам да си я направиш така както ти харесва някак е по добре за самия теб 

Ето още новости... работата по автомобила върви за сега доста добре, човека се справя идеално според мен...
Все още търсим предна броня и се очертава че търсим предна шофьорска седалка че старата е много зле...
Двигателя е в много окаяно състояние, по натам ще го лъснем и ще стане като нов... иначе си върви доста добре...
Ето кок станаха за сега барабаните...

Все още търсим предна броня и се очертава че търсим предна шофьорска седалка че старата е много зле...
Двигателя е в много окаяно състояние, по натам ще го лъснем и ще стане като нов... иначе си върви доста добре...
Ето кок станаха за сега барабаните...
От вътре също се оказаха нещата почти трагични
Но след намесата на сръчна човешка ръка нещата се пооправиха... но има още неща за оправяне...
Както винаги и аз трябваше да поработя... известен съм към проекта с кодове име "чистачът"
Не ми дават почивка и съботата и неделяте само чистене
Малко пластмаси...
... и ги правим като нови
Обезмасляване на предните дискове с амортесиорите... с вълшебния препарат Meglio прави чудеса
предстои обаче боядисване...

Но след намесата на сръчна човешка ръка нещата се пооправиха... но има още неща за оправяне...
Както винаги и аз трябваше да поработя... известен съм към проекта с кодове име "чистачът"

Малко пластмаси...
... и ги правим като нови

Обезмасляване на предните дискове с амортесиорите... с вълшебния препарат Meglio прави чудеса