ДОКОГА Е30 ЩЕ Е ЧАТ ЗА НЕКВИ МЕГА ЕНТУСИАСТИ

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза

Мнение от RORO » 05 Юни 2009, 17:43

Браво на Георгиев,че повдигна въпроса наистина е така от доста време не споделям нищо и дори и не чета темите защото всичко се превръща в хранилки и само се нервя допълнително,комплекси ли се избиват какво?Интересно защо никой от "богопомазаните" с парите не пише тук?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от lazaronni » 05 Юни 2009, 18:14

Аз мисля, че повечето в е30.бг са педерастчета, а този форум трябваше да се направи с идея, от възпитани и некомплексирани хора. Аз лично се регистрирах там, но не видях смисъл в целата тая пародия, жалко че има и такива хора ;) ...
Аз се застъпвам изцяло за Георгиев ;)
Take Me to the Hospital...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от porostorm » 05 Юни 2009, 18:21

lazaronni написа:Аз мисля, че повечето в е30.бг са педерастчета, а този форум трябваше да се направи с идея, от възпитани и некомплексирани хора. Аз лично се регистрирах там, но не видях смисъл в целата тая пародия, жалко че има и такива хора ;) ...
точната дума е повечето :mhihi: за жалост и някои потребители :mhihi:

Всичко казано от Георгиев сега пък и преди и не само тук си е така ама няма кой да слуша ;(

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

е30

Мнение от KPETEH » 05 Юни 2009, 18:26

Момчета, като цяло е безмислено и свръх трудоемко да се следят всички постове. Според мен даже и няма смисъл да се трият каквито и да било мнения. Просто не бива да се водят лични спорове, тъй като темите отиват в съвсем други посоки, което води до катинара. Така никой не печели - само загрозяваме и злепоставяме форума. Истината е, че винаги ще има хора които дразнят другите и то не защото са прави, а просто щото няма кво друго да правят. Другото което е, че всеки един би могъл да си извади извод за даден юзър и да прецени дали на този "човек" може да се вярва - нужно е само да се порови малко в профила му и да види какви постове и в кои подраздели са. Някои си правят бизнес, други само си дрънкат глупости, трети са просто некомпетентни, а на четвърти просто им е скучно.

Малко в страни от темата:
Принципно хора, които ползват форума от 5 или 6 години имат ясна представа кои са компетентните и добронамерени юзъри, чието мнение не бива да се пропуска или поставя под съмнение. Факт е, че на голям брой от тези хора просто им писна, тъй като винаги ще се намери някой, който ще започне да спори. Проблемът основно е със хората ползващи форума от скоро. Просто няма как да се ориентират в цялата таа какафония и различност на мненията. Същото се получава и, когато компетентни и добронамерени хора пишат с особен диалект и недомлъвки - но това е разбираемо тъй като техните мнения са насочени предимно към хора със някакъв опит, просто трябва да познаваш човека и да успяваш да извадиш онази дума от изречението, която дава отговора на въпроса ти.
Давам един пример:
Попитах дали дифа се сваля отделно или заедно с моста, тъй като кардана навлиза в моста. И тъй като темата ми беше относно за преминаването към дискови от барабанни спирачки - "отговорите" бяха следните:
Явор написа: За какво ще сваляш мост и диф, като ще сменяш носачи?!
Данини написа: Защо да е лесно, като може да е трудно?!
Извода беше, че носачите все пак могат да се свалят и без да се маха задния мост. Отговор обаче в прав текст, никой не написа. Но на мен не ми и трябваше такъв. Повече мисъл и по-малко ръчкане на клавишите...

Няма смисъл да се повдигат въпроси за модератори и организация на форума при положение, че всеки един сам би могъл да пресее полезната информация. Според мен хората които се грижат за форума са направили достатъчно много неща за тази идея и са дали достатъчно много от себе си и времето си. Все пак и те имат лични дела и проблеми, но не си мислете, че те не са наясно с проблемите за които говорим в тази тема. Не може да им се търси сметка при положение, че недоброжелателните юзъри са десетки пъти в повече от хората опитващи се да поддържат ред.
Запазете добрия тон, с времето хората с желание ще продължат да са тук, а другите просто ще изчезнат...

Лека вечер.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 05 Юни 2009, 18:35

Имаше моменти, в които влизах в форума само заради този подфорум ...

Сега разглеждам само комерсиалните от тях в няколко деления по надолу :confused:

ЗА радикални промени в техническите подфоруми и строг режим :!:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 05 Юни 2009, 18:36

lazaronni написа:Аз мисля, че повечето в е30.бг са педерастчета, а този форум трябваше да се направи с идея, от възпитани и некомплексирани хора. Аз лично се регистрирах там, но не видях смисъл в целата тая пародия, жалко че има и такива хора ;) ...

А аз не мога да разбера какви са тия простотии - e30.bg...e34.bg,e38.bg,e36.bg.И хората дето правят тия сайтове били истински ентусиасти и Бмв фенове.Не знам как хора дето делят Бмв-тата на е30 и всички останали, а и хора които като цяло делят моделите се наричат фенове.Като гледам и такива сбирки и походи по модели...Бмв фен е тоя дето се кефи от Изета до 8-ма серия.Тия псевдо фенове дето въпреки че правят много добри коли са по-скоро юзъри-набарал хубава платформа като е30 и си прави бегачка.Няма лошо ама тия хорица попрекалиха с наглото си отношение към другите и труда им.Отделно пречат с безконечното си дрискане нагоре надолу из разделите!
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 05 Юни 2009, 18:41

много е добре даже е30.бг - има интересни проекти които тук ги няма
самата полезна информация е по-концентрирана
все още не е толкова мащабен но всичко с времето

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 05 Юни 2009, 19:05

likesake написа:много е добре даже е30.бг - има интересни проекти които тук ги няма
самата полезна информация е по-концентрирана
все още не е толкова мащабен но всичко с времето

то стане ли мащабно пиши го бегало
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

младши ентусиаст
Аватар
Кара: колко да кара
Мечтае да кара: Е34-540
Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е

Мнение от BMWPower » 05 Юни 2009, 20:08

АЙ сега ъука дет говорите замислете се от КОЙ почна тая цялата работа със ,звънни на телефона иди на място и УСПЕХ и тн . А?
и ти си малоумник с тая М20 или М10 смени матора с С38 или П84 от формула едно А????
АЙ желая ви успех :arrow:
<<<DRIVE BMW ONLY>>>

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: си бмв
Мечтае да кара: на празен резервоар

Мнение от speedfreak__ » 05 Юни 2009, 20:24

VesoPesa написа:Девестатор, Муха-терорист, Прокудения и още няколко ник-а, принадлежащи, може би на един човек, ама това ще каже друг :roll:

да точно те и tormentor1980
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 05 Юни 2009, 20:43

не малоумникът си ти!!! :D :D :D
а аз ще си го сменя мотора ти не се притеснявай за мен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 05 Юни 2009, 20:51

speedfreak__ написа:
VesoPesa написа:Девестатор, Муха-терорист, Прокудения и още няколко ник-а, принадлежащи, може би на един човек, ама това ще каже друг :roll:

да точно те и tormentor1980
:mhihi:

+ пенсионирана нинжа, нинжа презареждане, вассспорт7, Подкупения и други има!
Наистина, докога ще ги търпим тия спамери, ве майна?
Аз кат съм с М40б18, какво сега, да не пиша ли? И какво, като имам анжел-айсове и пластмасов М-техник, да ми се подиграват всеки ден кат ме видят!
Да си правят там проектите и да не ни занимават. Това е технически форум, а не тунинг!
Аз съм 'за' да се раздават бан-ове на всички тунингисти и прехвалени ексшперти!
Не стига това, ами точно тия ме насадиха с едни седалки и сега вече съм ги отписал, щот не мога да си ги взема.
А Подкупения, за него нямам думи! Не ви трябва да го познавате, както и другите!
Съветските часовници - най-бързи в света!
Българските е30-ки - кат съветските часовници!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151913

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от пенсионирана нинджа » 05 Юни 2009, 21:26

Е даде ама мухата-терорист е ученик на Лоренцо-Ланди Змиеядеца!
Аз не мога да разбера кво имате срещу тази дузина спамери.Супер шоу ви правят ,аз специално падам от стола да ги чета.Плюс тва както си четеш ,като видиш пост от неприятен ник,можеш и да не го четеш.
В началото и Бач Веско Розовия Бъхтич и Лоренцо Да Снейк Иитара беха срещу тех,ама виж сега са първи приятели.Дайте им време,ще ви се харесат.Убави момчета са,и да са казали некоя глупост ,то тя е била под влиянието на алкохола!Моля ви се не ги банвайте!А пък и да ги баннете ква е идеята да си играете на кликомания,онези сами требва да се убедят ,че не са желани!
А ето и проекта ми:
http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?3,26050
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=8525683
Карам също Лоренцо Змиеядеца да ме нахрани със снимка отзад,да видим красивото дупе как седи като нааканко :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tormentor1980 » 05 Юни 2009, 21:30

Айде, почна се...
Аз си изключвам компа, тоя не ща и да го виждам на монитора!
Сега най-вероятно ще влязат и другите от там!
Съветските часовници - най-бързи в света!
Българските е30-ки - кат съветските часовници!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=151913

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от likesake » 05 Юни 2009, 21:31

еи то аз много се веселя кат ги чета
ама иначе в реалния живот са супер маниаци

ПредишнаСледваща

Назад към E30