И аз вече си има Е30-ка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
Myxa-TePoPuCT написа:написах къф е начина ... срещу 2500-3000 лева си купува една здрава е30, и си кара и си свирка...
към автора:
1. Вчера ли зе книжка та се метна на 1-вата срещната кола?
2. Колко пари даде за тоя коптор ?
3. ти харабия ли говориш за турбото и газта
човек аиде моля те дръж си изказванията за чуждите коли за себе си
като не ти харесва подмини темата и това е!!!
човека е искал е30,но явно не са му стигнали финансите за наи бруталното е30 на света и затова даи да го храним
може пък това да му е кола за забавление и вида и да не го бърка
турбо на газ какво странно виждаш в това имаш ли си идея въобще колко по евтино излиза самата направа на колата с турбо на газ(никои не казва че е наи добрия вариянт но върши достатъчно добра работа без да си вложил 3-4-5к лева само в двигателя си)
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
и на някое кръстовище кат гръмне кво прайм ?
ми тая бутилка в багажника, тя тежи, няма да върви колата,... то няма и на кво да седи в багажника де ама тва е друга тема.
и кво мислиш че няма да сипи едни бързи 2000 лева докато е подкара по някаф начин таз ..... кола ? Колектор, турбина, кулер, испарител ( някой казваше че имало спецялни), свещи, кабели ( хубави, не от евро07 ) дистрибуторна капачка, палец, труд на човека който ще монтира, че тои едва ли сам ще се справи. вал, кубилици, повдигачи, които 80% са заминали за някаде ? и кво прайм ? тия пари дет ша сложи турбо и дет е платил колата, с тях може да си купи читава е30, и пак си идваме на думата че тоя белия гълъбарник е за моргата и джантите на някой селянин с голф 2 1.3 на газ и с ребус ....
ми тая бутилка в багажника, тя тежи, няма да върви колата,... то няма и на кво да седи в багажника де ама тва е друга тема.
и кво мислиш че няма да сипи едни бързи 2000 лева докато е подкара по някаф начин таз ..... кола ? Колектор, турбина, кулер, испарител ( някой казваше че имало спецялни), свещи, кабели ( хубави, не от евро07 ) дистрибуторна капачка, палец, труд на човека който ще монтира, че тои едва ли сам ще се справи. вал, кубилици, повдигачи, които 80% са заминали за някаде ? и кво прайм ? тия пари дет ша сложи турбо и дет е платил колата, с тях може да си купи читава е30, и пак си идваме на думата че тоя белия гълъбарник е за моргата и джантите на някой селянин с голф 2 1.3 на газ и с ребус ....
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
Абе защо го храните момчето
Може да си я възтанови и да стане хубава!
Верно доста финанси ще са нужи,но може да я е взел тънко и сега леко полеко да си я стегне щото така му е по-лесно,вместо да изкара 5к за нещо читаво!

Може да си я възтанови и да стане хубава!
Верно доста финанси ще са нужи,но може да я е взел тънко и сега леко полеко да си я стегне щото така му е по-лесно,вместо да изкара 5к за нещо читаво!
- rado_e30m40b16
- младши ентусиаст
-
че па кво толкоз и е на колата ... 500 лева и ще светне поне отвънка не я знам по мотор как е
... не може сички да караме коли по за 1 милион лева ...
Честито колега

Честито колега

- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Ами вижте колеги колата ми се върза има няма 700лв и вярно малко е кофти външния вид но има само един удар от лявата страна във вратите не е изгнила както се изразиха някои колеги.Цялото окачване (преден и заден мост) съм отремонтирал.Има време и за боя, комшиите в момента правят камера за боядисване та затова не бързам с външния вид, а джантите са 17'' ет40 и са 7,5J и на мен ми харесва как стоят. А за турбото защо пък не? мога да си направя почти всичко включително и колекторите имам що годе добре оборудван гараж и мисля че мога да се справя просто питах как ще се държи м40 защото досега несъм виждал точно този мотор с турбо.
Edit: И защо да дам 3-4-5 хил. лв. за да ми я направят на бензин? това е цена която надхвърля 5 пъти цената на колата, а и аз ще го правя просто за кеф не да се състезавам
Edit: И защо да дам 3-4-5 хил. лв. за да ми я направят на бензин? това е цена която надхвърля 5 пъти цената на колата, а и аз ще го правя просто за кеф не да се състезавам
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
Само ще се влключа по въпроса за газта и турбо
Имам познат който кара ауди Б4 2000кубика.Колата се кара само на газ като резервоара е свален за да се олекоти купето.Ускорението и от 0-100 е за 7сек. като се има предвид че е със 17-ки колата и смятам че прави добър старт.Имам клип с тая кола как ускорява от 160 до 240 за доста кратко време.Абе като цяло си има потенциял в това нещо наречено газ-турбо.от извезтно време съм се замислил и аз да го направя.
Имам познат който кара ауди Б4 2000кубика.Колата се кара само на газ като резервоара е свален за да се олекоти купето.Ускорението и от 0-100 е за 7сек. като се има предвид че е със 17-ки колата и смятам че прави добър старт.Имам клип с тая кола как ускорява от 160 до 240 за доста кратко време.Абе като цяло си има потенциял в това нещо наречено газ-турбо.от извезтно време съм се замислил и аз да го направя.
- Myxa-TePoPuCT
- младши ентусиаст
-
много пари си дал за това нещо. едно приятелче купи е30-ка двоен стоп купе, за 300 кинта, и е в пъти по добро състояние от това което се вижда на снимката
- sas_88
- ентусиаст
-
Еми да не е в кой знае колко добро състояние, но пък имам желание и ще я оправя, а и я извлачих от Ботевград това обяснява вида и...
имам спешна нужда от читава маска и броня

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
хорхе написа:не ги слушай ламерите...пази си я в гараж...те стават все по-скъпи е30ските
Така е гледам батките вече за Германия ше изнасят

- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
Абе винаги съм се чудил що така Българите вместо да се подкрепяме все се ядеме и си мерим п****те...а и на всичко отгоре в този форум би трябвало да сме събрани хора с една и съща мания и тва е ясно на всички....за кво вместо да се подкрепяме се правим на велики...в крайна сметка всеки е почнал от някаде...и има разни мечти и амбиции може пък момчето наистина да е мераклия и да си я стегне колата...
и все пак да ти е честита и успех с реставрацията...макар че от опит да ти кажа че файда от тва няма по добре да събереш повечко пари за запазен екземпляр отколкото да наливаш в бездънното.....и все пак щом имаш мерак а и сервиз и желание всичко става...успех
в клуба на 30ките
и все пак да ти е честита и успех с реставрацията...макар че от опит да ти кажа че файда от тва няма по добре да събереш повечко пари за запазен екземпляр отколкото да наливаш в бездънното.....и все пак щом имаш мерак а и сервиз и желание всичко става...успех

- sas_88
- ентусиаст
-
Нямам сервиз,имам само мерак а и някак си ми е по кеф да я купя строшена и да си я направя, и немога да разбера защо някои хора се заяждат излишно,във форума на пежо съм юзер и да ви кажа там не са толкоз кисели като тука....