абе газаджийска история

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 19 Сеп 2004, 17:51

DEFLEPPARD написа:
ati написа:Ей, благодарско :D
и на мен утре ми е техничен полуден.
Аз си реших генерално проблема с газ-та :D
минах на бензин :!:
с 10 лева газ (12 литра) при навит докрай клапан, само колкото да не гасне минах точно 61 км по километраж, преди газ-та да свърши окончателно. Ядосах се и спиах бензин, направих си центровка на тъмно на улицата ми и колата ми не иска да стои на едно място в това мокро време :shock: егати 316-ската :shock:
Сега остава да махна газаджийските неща и да си сложа новия въздушен филтър и съм топ :D
ама е голям кеф - двигателя работи равномерно, звука е по-плътен и има някаква наченка на живот в колата - сега ако бързам мога да се придвижа малко по-бързо :twisted:
А газовата оставам за по-кофти (кризистни) финансови времена - сега трябва да сменя кабели и свещи и по-добре така 8 - 9 в града при спокойно каране и удоволствието да пали, само като й покажа ключа, отколкото всичките нерви на газ :evil:
Мегов е прав :D
Ванка - ма аз цели две седмици изкарах на газ :D
Ати

много правилна постъпка по моето скромно мнение :)
щом забаравяш засега за газ-та що не разкараш уредбата и да си купиш някоя по-добра... виждал съм доста хора които карат на газ и нямат проблеми като твоите... може би с една по читава газова нещата ще се нормализират ?

предполагам заради финансите :) тея газови не са въобще евтини и после колко газ трябва да зареди за да избие нервите и парите?!

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 19 Сеп 2004, 22:56

Чичо Ати е герой, искарал е цели две седмици на газ, а аз само 23 км с 5 лв. Ми това е равно на два теста по Вацеров, ма от мене кво да се очква то мотора едвам укара една седмица та газта ли искам да искара повече. Но поне се убедих, че когато на БМВ му сложиш газ то ти слага рога по-големи отклкото жена ти може да ти сътвори за цял живот.

Предишна

Назад към E30