проблем с .... маслото
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Аз пък имам един въпрос,значи на мен ми пише 4 литра ама побира към 3.8 това значили че ще има проблем....
пс:става въпрос за М40

пс:става въпрос за М40
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
май и двамата говорите за едно и също нещо и щом по пръчката на другия М10 показва същото утре ще си долея масълце
благодаря за отговорите
И благодаря за пожеланията и честитките (ПС - Кай - мислех да мина метър, но явно ще трябва да се прежаля да напиша нещо, пък като знаеш колко ми е неприятно ще трябва оцениш моята жертва
)

благодаря за отговорите

И благодаря за пожеланията и честитките (ПС - Кай - мислех да мина метър, но явно ще трябва да се прежаля да напиша нещо, пък като знаеш колко ми е неприятно ще трябва оцениш моята жертва

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Новини
-
Снощи си седя и си изследвам съдържанието на двигателя. По едно време се подхлъзвам на нещо, падам, удрям си носа в акумулатора, ушото ми се закача за +-са и се строполвам на асфалта. Ставам, гледам - маслото ми изтекло (ето за какво бил оня болт отдолу). Завивам го обратно, изправям се гордо и ще гледам нивото на маслото ....обаче ми няма амортесьорчето на капака и той се стовари върху кратуната ми, удар връз дебитометъра, тоя път ухото ми се закачи за винта на кутията с бушоните и пак се стоварих долу, ма и капака се стовари (нема само аз да се стоварвам я). Ставам, подпирам го с пръчка (капака, не носа) и пак да гледам нивото ....добре ама съм подпрял капака с пръчката за маслото и тя се сгънала (да точно така, капака пак ме удари, но поне му падна кита пък емблемата утрепа съседското куче) .....и решавам, че трябвва нова пръчка ....звъня на Явор и му викам - трябва пръчка за М42 за маслото ... неам вика ама имам батерийки за таблото на промоция ... След дълго търсене из люлинските бардаци си намерих пръчка .... оказа се обаче, че проклетия кол не влиза в дупката и го върнах обратно на спирката ......след много търсене си намерих перфектна пръчка ....ама пръчка та свети ви казвам ....... И от тогава Ати бърка с пръст да си провери нивото на маслото ..... та така ....
Алкохола е вреден за здравето. Всички прилики със некви лицеподобни са случайни. Ае със здраве....
Алкохола е вреден за здравето. Всички прилики със некви лицеподобни са случайни. Ае със здраве....
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- Evanko
- младши ентусиаст
-
- Кара: мфил
- Детайли за колата: 120D
Масло
Пичове, аз тая кола я карах 2години и винаги с по 5 л. масло. Също бях учуден, но
това показваше щеката. Навъртял съм 30К с нея. Досега е лапала по 0,5-0,7 л. на 10 000 км.

Това Галактиката е голема работа, фактически!!!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2