335 tоuring
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Re: 335 tоuring
и аз имах м50 дето беше по учебник в е30 и 2 пъти ми би в радиатора ..... успех и дано се радваш на колата дълго време
bedrock city racing
- ico-bmw
- ентусиаст
-
- Кара: E30 М62B44,Е30 M52B28 Drift Car
///ivanE30 написа:и аз имах м50 дето беше по учебник в е30 и 2 пъти ми би в радиатора ..... успех и дано се радваш на колата дълго време
ако си бил с некви шано тампони може
Drive Only Cool Cars - E30 Baby 

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
Малко да раздвижим, че нещо се пооядохме в това лошо време.
Сложена е вече и перката и генерацията, като последната е почти до крайното гърне. От начало тръгва само тръби и по-средата има 2 резонатора на по 60мм и после тръгва пак назад само тръби и ще има още 2 резонатора и някакъв накрайник. Снимки тея дни като я вдигна пак на подемника.
Перката е от някакъв форд но стана идеално- естествено след малко тунинг тук там по предната греда и приспособих дифузор, който е изработен от два други.
Сега имам малко заигравка с разширителния съд щото идва малко високо, но днес ще му намеря и на него мястото.
Сложихме големото прасе-3,25 без шпер, щото не стигат пари, но много скоро ще поръчаме от страната на мечтите чисто нова касета щото е много по-евтино да си купиш ново от тука предлаганите на старо-цената е по-ниска от втора ръка шпер диф. А сега да ходя да работя щото няма време.
Сложена е вече и перката и генерацията, като последната е почти до крайното гърне. От начало тръгва само тръби и по-средата има 2 резонатора на по 60мм и после тръгва пак назад само тръби и ще има още 2 резонатора и някакъв накрайник. Снимки тея дни като я вдигна пак на подемника.
Перката е от някакъв форд но стана идеално- естествено след малко тунинг тук там по предната греда и приспособих дифузор, който е изработен от два други.
Сега имам малко заигравка с разширителния съд щото идва малко високо, но днес ще му намеря и на него мястото.
Сложихме големото прасе-3,25 без шпер, щото не стигат пари, но много скоро ще поръчаме от страната на мечтите чисто нова касета щото е много по-евтино да си купиш ново от тука предлаганите на старо-цената е по-ниска от втора ръка шпер диф. А сега да ходя да работя щото няма време.
- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Геца , не ми казваи само, че си монтирам перката от пред с дифузьо, този дофузьор нали се сещаш , че ще спира притока на вуздух при движението на колата , и ще охлажда по малко радиатора. Според мен дифузьора се поставя само тозад щото така по добре се разпределя притока на въздох при неговото нагнетяване от перката, а радиатора от пред е без прегради за да може да се охлажда максимално. И да питам перката за предно или за задно вграждане е ?
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!
Въобще нямам представа за какво вграждане е , пасна идеално и се върти в правилната посока а това е важно
грънците се получиха ето така

това е дифчо

и перката

Днес ще взема кардана и ще го сложа да видим дали е премерен вярно и почти сме готови да подредим кабелите и да палим
грънците се получиха ето така

това е дифчо

и перката

Днес ще взема кардана и ще го сложа да видим дали е премерен вярно и почти сме готови да подредим кабелите и да палим
- D.Stanev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E 36 320i Touring
- Мечтае да кара: Мазерати
- Детайли за колата: Стар чук - сребристо комби Е36 от 96-та.
Ееее Геца лошо... ще трябва да се връща кой каквото взел
Да му мисли килъра...
Това не е истина как са се побрали тръбите... ще трябва да се поупражняваш още със заварките... пък и тоя вентилатор с тчност до милиметър
Довечера ще обсъдим какво ще правим, че и моята е разколачена... добре че сме в махалата та може и пешеходци да сме...

Това не е истина как са се побрали тръбите... ще трябва да се поупражняваш още със заварките... пък и тоя вентилатор с тчност до милиметър

Довечера ще обсъдим какво ще правим, че и моята е разколачена... добре че сме в махалата та може и пешеходци да сме...
BMW Crash master
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
От извесно време чета темата ти, много нагледно си показал как става всичко. Успех и дано скоро да я запалите. 

След известен застой нещата са накрая- вчера довърших генерацията до край ама снимки днес или утре, че не съм свикнал да заварявам с маска
Скъси се планката дето дъжи скоростния лост и си направих шортшифтър- на място проба е добре - като я пална ще видя в движение как е
кардана е качен и остава да се навържат жиците тея дни , масло и палене

тука за сега съм с 60 на 40 ХиР отпред и Вайтек отзад, и 14-ските-но ще трябва по-високи пружини отпред щото направо опира при най-малката неравност

Скъси се планката дето дъжи скоростния лост и си направих шортшифтър- на място проба е добре - като я пална ще видя в движение как е
кардана е качен и остава да се навържат жиците тея дни , масло и палене

тука за сега съм с 60 на 40 ХиР отпред и Вайтек отзад, и 14-ските-но ще трябва по-високи пружини отпред щото направо опира при най-малката неравност

- liort
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
- Мечтае да кара: E30 кабрио с V8
Както си забелязъл в моята тема (предполагам) имам казос за пружините, по точно за тяхната видочина. Молбата ми е следната , ако ти се занимава да сложиш една кутия от цигари пред маската под бронята да придобия представа колко е ниска, и ако може и имаш възможност да я метнеш и на едни 17, и пак с кутията цигати и да снимаш. Знам, че е занимавка и може и да нямаш време, ако ти се занимава , че си е и разправия, ще съм ти адски благодарен. Щото аз мисля да я качвам на 60/40 , по скоро ми се иска, но незнам как ще е с височината, и дали при завои няма да ми обръща вежноте отпред. И ако пешиш да разкарваш пръжините драсни едно Л.С.
Успех и скорощно подкарване ....... фъна е неописуем .
Успех и скорощно подкарване ....... фъна е неописуем .
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Мойта е по-ниска от тази и с 9-ки отпред не обръщаше пооочти ..
а е мнооого по-ниска ако това е 60/40
едит:ама мойте 14-ки май са по-височки и се лъжа от снимката ..

едит:ама мойте 14-ки май са по-височки и се лъжа от снимката ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
предните са 185 на 60 на 14 и са много ниски- мойта е много твърда направо отскача от пътя при неравност- за бавно каране става и за някоя хубава магистрала а снимки утре
- mitrax
- ентусиаст
-
- Кара: coupe e36 m42 , цоупе е46 325ci
- Мечтае да кара: ///M
Ми те са си твои само дето трябва другата седмица да я запала и да тръгне и ще сложа по-високи и тея ще ти ги докарам та да имим повод да пробвам как е на летището колата - края му се вижда
След почти месец почивка от лошото време утре ще палим и ще видим каво се е получило- ще има и клип на първо кръгче