Какво ви дразни в Е30?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
gecata73 написа:Ако ви пратя снимки на мойта да я видите сигурно ще има масови самоубииства.Па ако прочетете по форумите кви вапроси ви задавам сигурно ще искате да я смените веднага,да ама не.Аз тва си я обичам,щот винаги има на какво да те научи и как иначе ще се познаваме с всички вас дори и задочно,ааааааа![]()
![]()

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Ей хора! Моял ви ако няма какво смислено да добавите не пишете само глупости! То и аз обичам по-някой път да изпадам в Офтопик и да се шегуваме, но имайте в предвид че после трябва да се трие
Оставям ви още малко да си полафите и ще почистя темата

Оставям ви още малко да си полафите и ще почистя темата

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Първото ми БМВ беше Е-30,1.8 карбураторче...Е толкова бях Щастлив като я изкарах от КАТ,че направо.....за нехаресване НЕ може и дума да става(за който и да е модел на Марката) 

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
b2 написа:Я дайте конкретни примери за тези неща?
На прима виста се сещам за няколко неща
1. на централната конзола - отворът за вентилацията е един, голям, и неудобен, дори и за закачане на ароматизатор не става - като сложиш ароматизатора ще преместиш въздушната струя в друга посока някой друг път...
2. на мястото на пътника до шофьора - отпред няма как да сложиш НИЩО. По принцип вратичката на жабката като се отвори, може да служи като поставка, но не съм виждал е36, на която тази вратичка да не е провиснала, а освен това и да си е добре тази вратичка, нали се сещаш какво си случва ако си сложиш кафето там и в някакъв момент цялото съдържание на жабката се изсипе отгоре. А в е30-ката си слагах кафенцето именно там - на таблото над жабката и съм минавал по 500 км с най идиотското каране без да се излее и капчица.
3. Пепелника...просто не е имало как да го сложат на по-тъпо място от това на е36 - зад скоростния лост...който пуши и кара ще ме разбере
4. бутонът за аварийните - какво стана, че го зашиха между пепелника и скоростния лост, не разбрах...що точно там...че да си бъркам в пепелника като искам да пусна авариките, бе?!
5. айде, това че на таблото на е36 няма лампа за фаровете го преживявах някак, при положение, че бутонът за аварийните е на таблото, ама след като на е36 го зашиха на това идиотско място...
6.Копчето за регулиране на нивото на фаровете...най невероятното място..обикновено първо си намаляш и увеличаваш няколко пъти осветлението на таблото, докато схванеш, че всъщност се занимаваш със съседното копченце...и това упражнение най - често се прави нощем...
7. Осветлението в купето - не знам кой я измисли тая простотия осветлението да продължава да свети, докато не дадеш на контакт, ама искрено се надявам да кара точно такава кола и да му е гадно като на мен...тъпо се чувствам да седя като идиот и да чакам да ми свикне зрението отново с тъмнината...
8. Не знам как точно са си го представяли, но като се качим в колата двама човека, примерно през лятото (когато няма как да си държиш дреболиите по джобовете) и всеки от нас е с по два телефона, един портфейл, една връзка ключове и една кутия цигари, започваме да търсим място къде да ги сложим и все не намираме...просто щото такова място няма
сигурно и за други неща ще се сетя после
Така, че колкото и да плюят по интериора на е30, на мен лично много, ама наистина много повече ми пасва от този на е36.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
...........
someone написа:b2 написа:Я дайте конкретни примери за тези неща?
7. Осветлението в купето - не знам кой я измисли тая простотия осветлението да продължава да свети, докато не дадеш на контакт, ама искрено се надявам да кара точно такава кола и да му е гадно като на мен...тъпо се чувствам да седя като идиот и да чакам да ми свикне зрението отново с тъмнината...

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Re: ...........
euroto написа:При мен няма такова нещо, след около 10 секудни без дори да съм вкарал ключа се изгасят лампите
Така е, прав си - лампите изгасват в три случая - когато дадеш на контакт, когато заключиш колата отвън или когато минат около 10 секунди. Та за тези десет секунди ми е думата - не знам как е при теб, но при мен всичките приготовления да потегля са не повече от 5 сек., след което паля и тръгвам. Идеята е, че за тези 5 сек зрението ми щеше да е свикнало с тъмнината в купето, ако лампата изгасваше като затвориш вратата. А при сегашното положение - след като запаля чакам още няколко сек, за да видя кво става навън
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Сетих се за нещо. Вчера за пореден път обмислям добра ли е шофьорската позиция - на първа идея да, перфектна е, с РЕКАРО=то е много удобно, направо супер кола, но как стоят нещата на практика - след 200 километра път със почивка по средата (демек Видин-Монтана, Монтана-Видин) ми се схвана вратът и раменете, защото воланът явно не е разположен както трябва. Седаката уж си я нагласих за моят ръст, педалите са ОК, но воланът
И в предишната Е30-ка със стандартните седалки пак ме схващаха раменете, не знам защо така става. Та ей това ме дразни, в Е34 го няма
Бе да ви кажа Е34 в крайна сметка си е по-кола, най ме радва в Е30, че усещам пътя, хендлинга е много директен с тази механична рейка и други неща, но Е34 за по-високи хора е по-удобна в пъти, хем е със стандартните седалки.

BMW only!
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
мен ме дразнят малките габарити на задницата
тва ако не е с някои широки гуми ми прилича на шкода
дразни ме едно от слабите звена в автомобила това е жабката,забелязали ли сте че всяка трета е30ка е с факана жаба.
маи друго нема
дразни ме едно от слабите звена в автомобила това е жабката,забелязали ли сте че всяка трета е30ка е с факана жаба.
маи друго нема

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
B U L L I написа:мен ме дразнят малките габарити на задницата
маи друго нема
Има Краси .... има

В твоя случай ( аз по тежък случай не съм виждал

Много са ти силни тия твойте светлини брее

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
BMW lover написа:B U L L I написа:мен ме дразнят малките габарити на задницата
маи друго нема
Има Краси .... има![]()
В твоя случай ( аз по тежък случай не съм виждал) са ФАРЧЕТАТА
![]()
![]()
![]()
Много са ти силни тия твойте светлини брее
бях ги забравил тия фарове, щото напоследък карам по светло

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
Фаровете на Е30 са си много добре ама тя твойта подвижен аквариум.
Ся в последно време зе да ма дразни някво дрънчене на таблото ама ще го преживея

Ся в последно време зе да ма дразни някво дрънчене на таблото ама ще го преживея
BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555