I Love Plovdiv...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
Re: I Love Plovdiv...
Това е безобразие!
Като оставим всичко настрана колата сама по себе си е била опасна с тия заварки по аморт. и както се е самозапалила на пътя! Тук говорим за застрашаване на живота на водача и останалите в движението! Безочие! Ето сега вече разбрахме какво точно означава линейноста БАРНЕМ
СЪХНЕ и като прочетем темата на баретата отначалото и стигнем до прецаканата скоростна кутия, което вече е върха на скраперията, се вижда ясно, че над колата е работено ожесточено под девиза "кензай бавно норма няма"
нямам какво повече да добавя и освен да пожелая късмет на човека да си съживи колицата в най-скоро време.
Няма да е лошо да я закачат темата известно време, защото тук бързо ще отиде на 2ра страница и след месец няма да се вижда и повечето ще забравят
Като оставим всичко настрана колата сама по себе си е била опасна с тия заварки по аморт. и както се е самозапалила на пътя! Тук говорим за застрашаване на живота на водача и останалите в движението! Безочие! Ето сега вече разбрахме какво точно означава линейноста БАРНЕМ

Няма да е лошо да я закачат темата известно време, защото тук бързо ще отиде на 2ра страница и след месец няма да се вижда и повечето ще забравят

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- kilikandzer-power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E38
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: Individual Executive 728ILA
zlatko_baretata написа:Абе аз тоя го купих и заради блока, че се оказа дори по-добър от моя, иначе навивам един субект да ми продаде ЦСИ колянов вал, ама да видим дали ще го сдаде...
Тоя субект е доста криминален

Аз също съм ощетяван от Росен с анимационното име - Супер Роско Катализатора. Подмени ми едни чаркъляци по мотора (който беше там на съхранение и леко засилване до монтажа в другото купе) с дефектни, а моите новичките ги сложил на клиентски коли. Само, че аз преди да ги дам ги маркирам тайно. Та знам кое на коя кола беше отишло и какви пари е взел. На всичкото отгоре имаше и опит за саботаж - видийка пусната при махнти свещи, за мой късмет рапидката беше с голяма периферия и беше се зачекнала на ръба дето уплътнява дихтунгата. Отидох при него само му казах - това е на тази кола, това е на онази и т.н как е станала тая работа аджиба да ми обясни. Взе да ми се оправдава, че работниците му ги били донесли и той незнаел откъде и т.н.

П.С. Барета стискай палци с теб съм

На диностенда виждаш това което очакваш, но на улицата разбираш истината !
- SnakeOne
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: силно казано
И това е само една малка част от целия филм на "маняка". Ако се разнищи цялата му маняшка биография сървърите на форума ще прелеят
Доста случай още се крият от потърпевшите

Доста случай още се крият от потърпевшите

- XaH-kpyM
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1982 Corvette
- Детайли за колата: WBS...
То да е само на Баретата колата, ами колко катализатори се изкрадоха, и се обвиняваха работниците, които дори нямаха прадстава за кво става дума...
Или пък Понтиака дето изгоря.... защото "гуруто" на БМВ-тата се циганеше да сипи бензин за 10лв в резервоара ...
Продаването за 2-ра ръчка части за нови ...Взимането на пари за ремонт на нещо, а дори капака на колата не е отварян ( няколко пъти съм бил свидетел на такова нещо) и колко още други неща.... А на всичкото отгоре все още има заблудени хора които си ходят при него, нашия си ги е*е във въздуха .... и така .....
Или пък Понтиака дето изгоря.... защото "гуруто" на БМВ-тата се циганеше да сипи бензин за 10лв в резервоара ...
Продаването за 2-ра ръчка части за нови ...Взимането на пари за ремонт на нещо, а дори капака на колата не е отварян ( няколко пъти съм бил свидетел на такова нещо) и колко още други неща.... А на всичкото отгоре все още има заблудени хора които си ходят при него, нашия си ги е*е във въздуха .... и така .....