I Love Plovdiv...

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: I Love Plovdiv...

Мнение от Витанов » 22 Май 2013, 21:43

Това е безобразие!

Като оставим всичко настрана колата сама по себе си е била опасна с тия заварки по аморт. и както се е самозапалила на пътя! Тук говорим за застрашаване на живота на водача и останалите в движението! Безочие! Ето сега вече разбрахме какво точно означава линейноста БАРНЕМ :arrow: СЪХНЕ и като прочетем темата на баретата отначалото и стигнем до прецаканата скоростна кутия, което вече е върха на скраперията, се вижда ясно, че над колата е работено ожесточено под девиза "кензай бавно норма няма" :clap: нямам какво повече да добавя и освен да пожелая късмет на човека да си съживи колицата в най-скоро време.

Няма да е лошо да я закачат темата известно време, защото тук бързо ще отиде на 2ра страница и след месец няма да се вижда и повечето ще забравят :yes:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E38
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: Individual Executive 728ILA

Мнение от kilikandzer-power » 24 Май 2013, 7:21

zlatko_baretata написа:Абе аз тоя го купих и заради блока, че се оказа дори по-добър от моя, иначе навивам един субект да ми продаде ЦСИ колянов вал, ама да видим дали ще го сдаде... :mhihi:

Тоя субект е доста криминален :mhihi: . И не само колянов вал от ЦСИ има, ами е и цяло долнище. Някъде в тенекиения гараж между компотите му се търкалят и два АЛПИН-ови разпеделителни вала от V12. Ако си напъна гънките на мозъка може да се сетя и за още интересни нещица при него.

Аз също съм ощетяван от Росен с анимационното име - Супер Роско Катализатора. Подмени ми едни чаркъляци по мотора (който беше там на съхранение и леко засилване до монтажа в другото купе) с дефектни, а моите новичките ги сложил на клиентски коли. Само, че аз преди да ги дам ги маркирам тайно. Та знам кое на коя кола беше отишло и какви пари е взел. На всичкото отгоре имаше и опит за саботаж - видийка пусната при махнти свещи, за мой късмет рапидката беше с голяма периферия и беше се зачекнала на ръба дето уплътнява дихтунгата. Отидох при него само му казах - това е на тази кола, това е на онази и т.н как е станала тая работа аджиба да ми обясни. Взе да ми се оправдава, че работниците му ги били донесли и той незнаел откъде и т.н. :mhihi: Само, че нашия герой незнаеше, че аз вече бях говорил с момчетата и под словесен натиск и бира, те си казаха всичко и потвърдиха моите подозрения. Както и да е казах му, че това не ме интересува и да възстанови щетите. Взе че го направи, невероятно но факт. Може би защото се познавахме от 97-ма година. Отношенията ни приключиха преди около 4 години след тази случката. От тогава само му гледам сеира и как от ден на ден залязва заради клептоманските си наклонности.

П.С. Барета стискай палци с теб съм :D каквото мога ще помогна.
Изображение
На диностенда виждаш това което очакваш, но на улицата разбираш истината !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: силно казано

Мнение от SnakeOne » 27 Май 2013, 23:20

И това е само една малка част от целия филм на "маняка". Ако се разнищи цялата му маняшка биография сървърите на форума ще прелеят :mhihi:

Доста случай още се крият от потърпевшите :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 1982 Corvette
Детайли за колата: WBS...

Мнение от XaH-kpyM » 31 Май 2013, 16:34

То да е само на Баретата колата, ами колко катализатори се изкрадоха, и се обвиняваха работниците, които дори нямаха прадстава за кво става дума...
Или пък Понтиака дето изгоря.... защото "гуруто" на БМВ-тата се циганеше да сипи бензин за 10лв в резервоара ...
Продаването за 2-ра ръчка части за нови ...Взимането на пари за ремонт на нещо, а дори капака на колата не е отварян ( няколко пъти съм бил свидетел на такова нещо) и колко още други неща.... А на всичкото отгоре все още има заблудени хора които си ходят при него, нашия си ги е*е във въздуха .... и така .....

Предишна

Назад към E30