едно въпросче
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- nedko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 D
- Мечтае да кара: следващото 320
едно въпросче
колеги едно предно дясно шарнирче ми натропва и ще го сменям
та вапроса ми е само него мога ли да го сменя или трябва целия носач да сменя благодаря ви предварително 

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
еее недко , само шарнирчиту, няма смисул, то не е капсуловано у носача. Избива се и се поставя новия чакколяк, няма се прай реглаж после да знайш.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- nedko
- кандидат ентусиаст
-
- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA
и внимавай кат купуваш шарнира 4е има мно ментета-за твое добро 

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- nedko
- кандидат ентусиаст
-
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Бате кука е такова П-образно. В единия край е заострено-изтънено с полукръг и то влиза под ухото на макферсон-а. От горната страна има болт който се опира в болт-а(ония конусовидния) и натегаш и се молиш да изкочи а не да се изкриви куката. Аз правих такава по неква картинка ама с чук-а става по лесно. Вилица е като вилица, заострено в единия край с жлеб колко диаметъра на ония болт
и с дръжка по която мааш с чука и целта е да я вкараш между болта и ухото на макферсона.
Чесно да ти кажа като свикнеш с чука и две щанги става най-лесно. Ако изтраеш до събота, щи помогнем там пред 513-ти блок

Чесно да ти кажа като свикнеш с чука и две щанги става най-лесно. Ако изтраеш до събота, щи помогнем там пред 513-ти блок

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Re: е30
Нема, днеска ше се пробвам да ги свалям, ако не успея ше трая... Иначе аз съм в Младост 4 по принципKPETEH написа:Бате кука е такова П-образно. В единия край е заострено-изтънено с полукръг и то влиза под ухото на макферсон-а. От горната страна има болт който се опира в болт-а(ония конусовидния) и натегаш и се молиш да изкочи а не да се изкриви куката. Аз правих такава по неква картинка ама с чук-а става по лесно. Вилица е като вилица, заострено в единия край с жлеб колко диаметъра на ония болти с дръжка по която мааш с чука и целта е да я вкараш между болта и ухото на макферсона.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Става с яко блъскане момци, или с яките хидравлични пресички така нормални по 10т. Сваляй носача колега и го носи "ако" имаш познат в сервиз да ти го избият и турнат другия после си пей само.
Тоя 513 блок за нищо го нямате дееба, там сервиз ли има какво ???

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
Мноо арно ми се виде под дървото

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2