Мнение за една е30-ка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- A.McQueen
- Потребител
-
- Кара: e39 m57d30 и пластмасово е30
- Детайли за колата: съмнително бавна
Мнение за една е30-ка
Здравейте колеги. От известно време ми се върти в главата да си взема е30 купе за втора кола и като ми се събере много на главата да ходя да се разведрявам с нея.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11385485018836469&f1=details&slink=5oujvp
Не ми харесва, че броните са смоличка и не е оригиналната боя. Воланът не е много качествено претапициран сякаш.
Преди година - година и половина имаше отново тема за нея, но немога да я намеря. Ако някой успее ще се радвам да даде линк.
Кажете вашето мнение за нея и струва ли си парите?
Поздрави
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11385485018836469&f1=details&slink=5oujvp
Не ми харесва, че броните са смоличка и не е оригиналната боя. Воланът не е много качествено претапициран сякаш.
Преди година - година и половина имаше отново тема за нея, но немога да я намеря. Ако някой успее ще се радвам да даде линк.
Поздрави

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Re: Мнение за една е30-ка
Не мога да разбера кое в тая кола струва толкова, смоличката, мотора за 300-400лв или 15ките
Салона поне бива.

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
A.McQueen написа:Здравейте колеги. От известно време ми се върти в главата да си взема е30 купе за втора кола и като ми се събере много на главата да ходя да се разведрявам с нея.
Поздрави
Все си мисля, че при покупка на е30 последното нещо, което трябва да те притеснява е дали волана е претапициран и дали броните са от смола. Повече бих обърнал внимание на купето дали е здраво от към корозия, дали е имала съществени ПТП-та, но това се ходи на място и се гледа. Когато не се знае какви и дали са правени някакви инвестиции по колата едва ли някой може да каже само от снимките колко и' е реалната цена.
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- A.McQueen
- Потребител
-
- Кара: e39 m57d30 и пластмасово е30
- Детайли за колата: съмнително бавна
Прав си, но от снимките това са нещата, които ми правят впечатление. Вече ми се случи да загърбя работата си и да бия 600+ км за 30ка, която се оказа тор. За да видя тази трябва да се разходя 650км(несъм в София в момента)
Все някой може да я е гледал тая и да даде мнение.

Все някой може да я е гледал тая и да даде мнение.
M10 написа:Не мога да разбера кое в тая кола струва толкова, смоличката, мотора за 300-400лв или 15китеСалона поне бива.

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: E30
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
На мен поне на визия ми харесва
, но все пак май малко се е престарал с цената... 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Станислав Попов
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30
- Мечтае да кара: е30
И на мен скъпа ми се вижда, а и този саден мотор 

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Beamerdriver написа:3а тези пари трябваше поне един REMUS да и сложи,иначе ми харесва колата.

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Sofiqneca
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Велосипед
Волана не е претапициран даже си плаче за ремонт. Ремус няма колата защото гърнето е ново и не виждам смисъл да го махам. Салона го взех отделно на цена 400+лв. Цената е такава защото са дадени много за външния вид (смолата, лепенето и, цялостното боядисване, довършителни работи по външния вид.) и като е взето в предвид какви скрапове има на цени от 2500+лв. Има задно окачване ФК амортове + пружини отпред е само на пружини. Ксенон на късите. Купето е в прилично състояние.... и те така. Успех.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Преди около два три месеца вероятно видях колата спряна в един квартал на София, беше ми доста позната (не можах да се сетя къде съм виждал снимки в форума, или нейна обява) за това й овърнах малко внимание и я поразгледах отвън..
Паркета си личи че е смола, но е нареден доста прилично, виждал съм и други паркети от смола дето са безобразно криви и некадърно сложени. Боята е в добро състоние, личи се че е пребоядисвана или пастирана неотдавна. Прибавяме и хубавия салон, който си е рядкост. Волана се разбра че иска ремонт, но пък си е м-тех 2. Ако купето отдолу е читаво както отвън според мен колата си е с адекватна цена спрямо скрапта дето си седи по обяви.
Паркета си личи че е смола, но е нареден доста прилично, виждал съм и други паркети от смола дето са безобразно криви и некадърно сложени. Боята е в добро състоние, личи се че е пребоядисвана или пастирана неотдавна. Прибавяме и хубавия салон, който си е рядкост. Волана се разбра че иска ремонт, но пък си е м-тех 2. Ако купето отдолу е читаво както отвън според мен колата си е с адекватна цена спрямо скрапта дето си седи по обяви.

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
Колега тия за гърнето ги обяснявай на някое дете,но нас недей да ни умайваш.
PS:Само за справка човек може да си купи E46 или E36 в отлично състояние.За цената която си обявил.
PS:Само за справка човек може да си купи E46 или E36 в отлично състояние.За цената която си обявил.
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Beamerdriver написа:Колега тия за гърнето ги обяснявай на някое дете,но нас недей да ни умайваш.
Спри да се излагаш ...
Дори и да е така, а то не е точно така това няма никаква връзка с цената на е30
по ред причини, които очевидно не са ти ясни ама грам

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Beamerdriver написа:Колега тия за гърнето ги обяснявай на някое дете,но нас недей да ни умайваш.
Верно?

И от кога REMUS прави една е30-ка по ценна?Виж за е46 REMUS е ултра мега голямата екстра,но за е30 никога няма да бъде и един ценител на модела,който знае какво да гледа,никога ама никога няма да му направи впечатление дори REMUS-a има ли го няма ли го

п.с. Писали сме заедно с колегата

- Beamerdriver
- кандидат ентусиаст
-
K_Ilkov написа:Beamerdriver написа:Колега тия за гърнето ги обяснявай на някое дете,но нас недей да ни умайваш.
Спри да се излагаш ...
Дори и да е така, а то не е точно така това няма никаква връзка с цената на е30
по ред причини, които очевидно не са ти ясни ама грам
Ти па не спре да "разбираш" от всичко... "Дори и да е така.Дори и да нe е...."
Не казвам че е задължително да има REMUS, а че ще разбера високата цена ако наистина колегата е сложил скъпи оригинални части.
волан не претапициран,това онова в не добро състояние за еди колко си пари еми не става,защо като си толкова отворен не му купиш колата.Пак казвам,че колата ми харесва.Зарадвай ни с новата си придобивка

- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Beamerdriver написа:защо като си толкова отворен не му купиш колата.
нямам нужда от компетентните ти съвети за да си купя нещо

колко и кво разбирам си е мой проблем,
очевадно е обаче, ти колко разбираш

...
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2