Аре и аз у скрапа, най-сетне... ОТКРАДНАТА
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Аре и аз у скрапа, най-сетне... ОТКРАДНАТА
---
Автомобилът е откраднат днес - 04.10.2012 от квартал до центъра на гр. Русе. Предполага се, че колата е заминала за части, така че отличителните белези на частите се виждат в първото мнение на темата. Друго, което разбрах е, че едната задна пружина била лилава, другата черна. Джантите са 15'' ATS. Липът на багажника е олюпен. Ще помоля, който засече части или автомобилът дори, нека веднага звънне или дори цъкне на 0877 770522. Благодаря предварително
---
... с едно 316 м40. За сега целта на автомобила е икономик евридей + фън тайм през зимата

Снимката с м50ката е позьорска, за сега моторът си остава м40 с газ
Откъм купе не е много добре, но добрите ги знаем колко $ са 
Дифа е заварен, но нещо за евридей не ме радва постоянното тътрене, скоро се очаква смяна с отворен
Веднага се включвам с няколко въпроса:
1) Не работи на бенз, поради дългото каране на газ и не се чува помпата, та каква бенз. помпа по-точно да търся и само от м40б16 ли става ?
2) Тъй като няма хидравлика, по-добре ли е да се сложи рейка от е36 + казанче, маркучи, стойка, ремък или направо плъг-ен-плей от е30
За сега толкова, по-нататък още
Автомобилът е откраднат днес - 04.10.2012 от квартал до центъра на гр. Русе. Предполага се, че колата е заминала за части, така че отличителните белези на частите се виждат в първото мнение на темата. Друго, което разбрах е, че едната задна пружина била лилава, другата черна. Джантите са 15'' ATS. Липът на багажника е олюпен. Ще помоля, който засече части или автомобилът дори, нека веднага звънне или дори цъкне на 0877 770522. Благодаря предварително
---
... с едно 316 м40. За сега целта на автомобила е икономик евридей + фън тайм през зимата

Снимката с м50ката е позьорска, за сега моторът си остава м40 с газ

Дифа е заварен, но нещо за евридей не ме радва постоянното тътрене, скоро се очаква смяна с отворен
Веднага се включвам с няколко въпроса:
1) Не работи на бенз, поради дългото каране на газ и не се чува помпата, та каква бенз. помпа по-точно да търся и само от м40б16 ли става ?
2) Тъй като няма хидравлика, по-добре ли е да се сложи рейка от е36 + казанче, маркучи, стойка, ремък или направо плъг-ен-плей от е30

За сега толкова, по-нататък още

Последна промяна uCnaHeTcA на 04 Окт 2012, 22:57, променена общо 2 пъти
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Re: Аре и аз у скрапа, най-сетне...
Честито! Със здраве да си я търкаляш!
Аз понеже също се оглеждам та и чета тук там ама тва е само от четене
от
http://92.247.8.69/forums/viewtopic.php ... cd9e2efc04
Аз понеже също се оглеждам та и чета тук там ама тва е само от четене

Явор написа:от 16ка до трилитрова Мка ..помпите са еднакви
от
http://92.247.8.69/forums/viewtopic.php ... cd9e2efc04

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
Помпата става от всички мотори. За хидравликата - стойката на помпата, шайбата за ремъка, карето за волана от Е30, рейката и помпата от Е36.

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Aйде честита да ти е и само да те радва зимъска 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- georde123000
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 316.BMW E46 320D
- Мечтае да кара: BMW E30 M3
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Честито, Испанец! Да се грижиш добре за нея, за да те радва безотказно
Тая зима трябва да вземем да покараме малко 

Благодаря за пожеланията
Още един бърз въпрос - не бачкат оборотомера и разходомера... рових, четох, но намерих решение само за скоростомера, че може да е от буксата на дифа, но за тия двете... Продавачът ми каза, че е сменял таблото и не било от него, някъде из кабелите най-вероятно, но

Още един бърз въпрос - не бачкат оборотомера и разходомера... рових, четох, но намерих решение само за скоростомера, че може да е от буксата на дифа, но за тия двете... Продавачът ми каза, че е сменял таблото и не било от него, някъде из кабелите най-вероятно, но

За оборотомера има едно чисто черно кабелче от ЕКУ-то до кръглата букса и от кръглата букса до таблото...провери цялостта му щом си сигурен че не е от таблото

- ssound
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 compact320тd/e30 318is
- Мечтае да кара: е30 m62b48is
добре дошъл в е30 подфорума
да ти е честита колицата!ако имаш въпроси по инсталацията на е30 знаеш че можеш да разчиташ на мен 

ssound написа:добре дошъл в е30 подфорумада ти е честита колицата!ако имаш въпроси по инсталацията на е30 знаеш че можеш да разчиташ на мен

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Що ли ми се струва,че си поредната заблудена риба
и тема ,която ще се развие под формата на дебилни въпроси и още по дебилни отговори/гениалните инженерни решения,няма да ги гледаме/.....
дет се вика: гуут лък 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2