Ролбар
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ролбар
Колеги, понеже някои от вас проявиха интерес към рол-бар на макферсоните, изпращам снимки. Много се извинявам на тези от вас, на които обещах отдавна да им дам координатите на майстора. Просто съм му загубил номера на телефона, но не се бойте, не е болка за умиране, знам го къде е, ако трябва ще ида на място. Засега разгледайте изпълнението и ако още сте навити, ще го издирим човека.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
снимки ...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
И още три...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
sonny написа:Ибах ти циганията, не те питам как не те било срам да го туриш у колата, питам те как не те беше срам да го снимаш, че чак се и гордееш.
Ами не ме беше срам да го снимам. Най-отгоре съм написал защо го пускам, ама нали трябва да го прочетеш. А това, че не изглежда добре, въобще не ме интересува (под капака е), важното е, че върши работата, за която е поставен там и отстранява множество проблеми и аварии.
Това, което си написал не е свързано с темата, а е лична нападка, въздържай се от квалификации, ако обичаш. Абрахам Линкълн има следната сентенция: "По-добре човек да си мълчи и всички да го смятат за глупак, отколкото да отвори уста и да разсее всякакво съмнение."
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
Ибах ти циганията, не те питам как не те било срам да го туриш у колата, питам те как не те беше срам да го снимаш, че чак се и гордееш.
ако можеш направи по нецигански

а и като гледам пространството е ограничено което повлиява на формата която е малко по-различна от тия на рацерите.
бате по-добре на съди така хората с такива постове

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
хубаво, че е грозно, ама и никаква мисъл не е вложена като е правено...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
dopestar написа:а ква работа върши точно на тоя дизел, то не е ли за коли над 200коня
Ми държи коша отворен

не за друго ма моторя си е 6-ак и си тежи па колата си е почти пълнолетна и сигурно му е отворила предницата на колегата за да прибегне до този ролбар.По-добре с него и с добър регулаж на предницата от колкото да изпуска завоите.

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
даBAYRON написа:айде стига де това дане е жигула така ли гният тия кошове

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- niko_first
- младши ентусиаст
-
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2