Искам да ви помоля за помощ!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Искам да ви помоля за помощ!!!
Здравеите на път съм да си купя е30 320i и исках да ви попитам какво трябва да знам при огледа(за какво трябва да гледам) дефекти и т.н. тия от обща култура ги знам! И ме притеснява че автомобила има газ но не знам от кога!? Много благодаря предварително!
BMWWWWWWW
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Качи я на канал и огледай хубаво за ръжди и гнилоч, както и под предния капак, а също и в багажника (под мокета). При загрял мотор виж дали върти достатъчно бързо перката (при форсиране на двигателя трябва да си се чува фучене на въздух, силно), а при огасен, топъл мотор като я движиш с пръст да има съпротивление. Виж като покараш дали температурата е ОК, дали върви и звучи добре, дали не тропа нещо. Скоростите твърде вероятно ще се включват кофти, но прецени много ли трудно или са ОК. Слушай дали диференциала не вие. Проучи кога са сменяни ангренажния ремък и ролката, както и другите консумативи (струват пари). Седалките също са калпави и може да са скъсани/скършени, не се намират лесно читави, затова можеш да се пазариш да ти свали някой лев ако не ти харесват.
Ако търсиш много изправна кола и даваш повечко пари може да отидеш и на диагностика в някой добър сервиз, за да ти кажат с точност дали и какви проблеми има. Успех
Ако търсиш много изправна кола и даваш повечко пари може да отидеш и на диагностика в някой добър сервиз, за да ти кажат с точност дали и какви проблеми има. Успех

BMW only!
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Ако колата не е от форума хвани някой от тук да ти помогне.Предполагам ще получиш предложения за помощ.Пиши от къде е.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
гледай купето да е перфе,другото се набавя.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Mecho Puh
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 340, e34 530, e30 328, e87 120d
- Мечтае да кара: E30 M3 Evo Touring ,E34 M5 Touring
- Детайли за колата: E30 325 touring,сток беше М20Б25, после М50Б25, а сега вече е М60Б40,подготвена е за дрифт,изпускателната система е модифицирана и е 2Х60мм,средно оригинално Х - образно от е38 740i и задни проходни гърнета Крафт Моторспорт, ECU Megasquirt 3 PRO, модифицирана всмукателна система,въздушен филтър Green Racing Performance,полиуретанови тампони на цялата ходова част, Wisefab Lock Kit, окачване Raceland с Bilstein амортисиори ,седалка Промод Реисинг, колани Schrot,клетката е fullsize Крафт Моторспорт
320
Ако имаш възможност и даи по яка ръчка в десен или ляв завои и се вслушаи в областа под задната седалка - там горе долу се намират тампоните на гредата на задният мост- може да похлопват - нищо опасно,хлопа понякога досадно,сменя се с "мама ти..." 

6 мнения
• Страница 1 от 1