За собствениците на Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
За собствениците на Е30
Чудех се нещо и викам я да се допитам до колегите
Всички обичаме своите прекрасни Е30-ски и даваме мило и драго те да са в отлично техническо състочние и външен вид. Но колко от вас ги предпочитат пред останалите или просто са от тези, които ги карат, зашото нямат пари да си купят Е32, Е34, Е36 и т.н. уникални модели? От моите наблюдения едни истински фенове на този модел са da_wolf и мегов, които гледайки как харчат пари, за да подържат своите Е30-ски уникални, определено имат възможност да се сдобият и с по-новото Е36 и др. Мога да кажа само едно ЕВАЛА, защото тези коли за мен е символи на истински ентусиазъм и носителки на невероятна красота! Та кажете и вашето мнение и бъдете честни. От истинските фенове на Е30 ли сте или просто се возите докато се сдобиете с нещо "по-така". Има хора, които карат БМВ за гъзария, други съчетават удоволствието и манията с гъзария, а трети се вълнуват от съвсем различни неща... Те виждат в 14 годиншата кошница много повече, от колкото случайните хора. Трудът им, макар и не изразяващ се в това да сложат най-тузарските джанти, спойлери и всякакви щуротии, остава забелязан от много тесен кръг хора. Преди време гледах аватара на fxmaker, който гласеше "MPower Inside", а не "MPower outside". Ако се сещате какво имам предвид
Евала на всички, които карат БМВ, защото е БМВ, а на кол всички омърсяващи марката с проста гъзария 

човек се учи докато е жив...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
За мен лично е30 е мания. От всички модели на прекрасната марка е30 уважавам най-много. Дори като се събирам сред приятели честичко говоря за мечтата ми - лично е30, каквото и да е, а те все ме питат какво виждам аз в кола, от която съм малко по-стар. Не знам защо, но аз не мога да им обясня това, което чувствам наистина към марката и по-специално към този модел. Перфектната е30-ка - това за мен е идеалът за кола. Още нещо искам да напиша - не знам защо, но една е30-ка в оригиналния й вид много по ми харесва от колкото една наконтена до краен предел. Огигиналния вид с лееко подобрение на мотора - изживяването да имаш нещо такова е... според мен неописуемо, камо ли пък да го караш.
е30
е30

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Това наистина е най-манияшкия модел поне за мен много ми харесва само да е в добро състояние доставя страхотно удоволствие мен супер-много си ме кефи мойта въпреки че е точно на мойта възраст. Ако имам възможност бих я заменил за Е36 coupe ама засега НЕМА
П.С. Апък как ме кефят колите на Мегов,Да Улф, БУЛИ..Тях и за Е36-ца не бих ги заменил - ИСКАМ ГИ!!

П.С. Апък как ме кефят колите на Мегов,Да Улф, БУЛИ..Тях и за Е36-ца не бих ги заменил - ИСКАМ ГИ!!

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Всичко е въпрос на вкус и предпочитание
Аз карам Е36,защото
исках да карам точно това,но ако финансите ми бяха по-скромни,бих
се метнал и на Е30 318 IS
П.С. Андро(Land Shark) и Мад Петьо също са в отбора на Е30 маниаците

исках да карам точно това,но ако финансите ми бяха по-скромни,бих
се метнал и на Е30 318 IS

П.С. Андро(Land Shark) и Мад Петьо също са в отбора на Е30 маниаците

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
:)
Kurupt написа:За мен тази кола олицетворява стила на собственика .
В Щатите им викат Riders.

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
За мен Е30 е уникат!Направо ми пълни душата всяка сутрин като я изкарвам от гаража!Все едно за пръв път я виждам!
Аз имах възможност да си взема Е36, но предпочетох Е30ката!!!
От малък са ми мания тези пусти е30ки!!!
На DaWolf и на MegOFF не искам да ги коментирам!Карат ме да плача като ги вида!!!
Е30 Team!
Аз имах възможност да си взема Е36, но предпочетох Е30ката!!!
От малък са ми мания тези пусти е30ки!!!
На DaWolf и на MegOFF не искам да ги коментирам!Карат ме да плача като ги вида!!!
Е30 Team!

Радвам се да чуя, че има толкова истински привърженици на това купе. Аз разбирам хората, които казват, че Е30-ските са пълни кошници, защото е факт, че 99% от тези по улиците са в окаяно състояние. С криви брони или въобще без такива...
Но мога да кажа, че който е видял моята примерно, макар и на светлинни години от тази на da_wolf, мегов, були, андро и т.н. е останал с прекрасни впечатления! Грижете се за автомобилите си и ги обичайте
Аз лично нямам пари за по-висок модел, но не това е причината да карам този. Мечтата ми е да карам уникално Е30 и то ще бъде такова много скоро...

човек се учи докато е жив...
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
мен също много ме кефят Е30ките но най-вече тройния стоп... пък мойта е с двоен стоп и честно казано задницата на Е36 купе ми харесва повече... но предницата е велика
само че бих се качил на Е36 ако имах възможност... все пак Е30ката ми е наборка и повечето и части са оригиналните както е излязла от завода... колкото и да е красива си остава 19 годишна кола на над 250 000км и доста амортизирана.. вече не върви както е вървяла преди 10 години примерно, има доста забележки по нея, това е неизбежно за тия години... и двете ми брони са криви, гърнетата са български... тия неща не си личат ама мен лично си ме дразнят малко та като се видя с малко повече пари ще си поръчам да ми направят едни хубав комплект спойлери, едни лети джанти и т.н....само да видим кога ще стане
е.. ако имах Е30ка като тая на линка по долу не бих я сменил за е36 в никакъв случай... за Е46 може би щях да се позамисля
http://mobile.de/SID6giZssPh.nWwBWbaTN8 ... =13617360&
единствено не ми харесва че е кабрио ама ще се примиря... за 94-а 324и на 15 000км...
)

само че бих се качил на Е36 ако имах възможност... все пак Е30ката ми е наборка и повечето и части са оригиналните както е излязла от завода... колкото и да е красива си остава 19 годишна кола на над 250 000км и доста амортизирана.. вече не върви както е вървяла преди 10 години примерно, има доста забележки по нея, това е неизбежно за тия години... и двете ми брони са криви, гърнетата са български... тия неща не си личат ама мен лично си ме дразнят малко та като се видя с малко повече пари ще си поръчам да ми направят едни хубав комплект спойлери, едни лети джанти и т.н....само да видим кога ще стане

е.. ако имах Е30ка като тая на линка по долу не бих я сменил за е36 в никакъв случай... за Е46 може би щях да се позамисля

http://mobile.de/SID6giZssPh.nWwBWbaTN8 ... =13617360&
единствено не ми харесва че е кабрио ама ще се примиря... за 94-а 324и на 15 000км...

15 мнения
• Страница 1 от 1