Какъв Съединител за ис-а ?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90LCI и E30 Cabrio

Какъв Съединител за ис-а ?

Мнение от Dr.Schnaps » 06 Май 2008, 1:09

ИСката е за съединител (не съм му се израдвал аз ;) )

Та зна4и въпроса е какъв?

Колата 6те се ползва главно за фън (керамика не е вариант за сега)

Досега имам предложение за SACHS Комплект за 160 Евро нормален (по повод темата с разцепения SACHS- тоя 6те е от Немско директно)

Исках SACHS но с органи4ен феродов диск но ми казаха 4е нямало. Някои има ли друга информация?

На страницата им няма такъв>
http://www.sachsperformance.com/EU/sachs-race-performance-clutch/bmw/index1099.html

В един по стар каталог го намерих под номера- 881861 999819- 250 Евро (може би с една идея пове4е отколкото искам да дам)

Изображение

Някои знае ли дали се предлага о6те? има ли някои с такъв?

4удя се дали да не комбинирам стария притискателен с такъв подсилен феродов, макар 4е то маи се по4ва с по силен притискателен като на4ало.

Споделете опит.

На Нормалния комплект колко живот му давате? :evil:

Някакви други вариянти?

ПС. Гледах съединителя които AlibiTu бе6е тръгнал да слага, но за ИС е30 не намерих.
http://search.express.ebay.com/merchant/ezclutch_W0QQ_kwZE30QQ_pgnZ2QQ_tosZ1QQ_pgnZ1
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 compact 95' 1,6
Мечтае да кара: m3 e92

Мнение от Пецата » 06 Май 2008, 1:14

Слагай SACHS щом си намерил за 160Е.И щом е от немско още по добре.Аз от тук си взех SACHS и също съм много доволен ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 09 Май 2008, 8:22

Търсих SPEC stage 2, дадоха ми в ДЕ цена от 380 Евро но не ставало на оригиналния маховик трябвало да си купя алуминиев маховик от тях.

Някои друг с такъв?
:arrow: "Хората си купуват неща, от които не се нуждаят, с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които не харесват."
:arrow: "Независимо колко добрини или колко злини си направил през живота си, броя на хората, които ще дойдат на погребението ти зависи основно от времето."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dr.Schnaps » 10 Май 2008, 17:57

Зна4и SPECа не става за TWIN MASS Маховик. Е аз в realoem-а виждам 4е гарницата е 3 месец 1990. Моита кола е регистрация 91, производство 89, Двигателя е сменян и не знам от коя година е.

Има ли на4ин по Номера на Двигателя да се разбере с кои маховик е?

маи няма да е SPEC.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AF91&mospid=47256&btnr=11_1151&hg=11&fg=20

Назад към E30