снимки
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
праговете са от Е36 - рязани и после съединени
престилките са от Сиджи само че силно модифицирани и уякчени
веждите са ориг. на Сиджи (доста са сполучливи - нищо не съм пипал по тях)
всичко общо ми го е дал за 300 кинта. ама се познавам с него иначе е малко по-скапо
престилките са от Сиджи само че силно модифицирани и уякчени

веждите са ориг. на Сиджи (доста са сполучливи - нищо не съм пипал по тях)
всичко общо ми го е дал за 300 кинта. ама се познавам с него иначе е малко по-скапо

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
признавам си
ако беше готова за събора щеше да вземе първото място за външен вид, кофти ми е но трябва да го призная 

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
DA WOLF написа:а мда забелязах аудито![]()
Кое от двете?
DA WOLF написа:ама аз карам бързичко там
Бързичко ли? Тва си е направо БЪРЗО. Аз в един десен завой като стъпих върху някаква бабунка и от средното платно скокнах в лявото. Почти се изпуснах върхху седалката.

Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Честито стъпване на пистата
И поздравления за чудесната работа. Както каза Ванката - личи си, че всичко е правено с мерак и желание, което прави колата ти безценна.
Със здраве да я търкаляш
Оффф-топик - сега да не се окаже, че тримата с Един и Пилота сте се засекли заедно на магистралата едновременно

И поздравления за чудесната работа. Както каза Ванката - личи си, че всичко е правено с мерак и желание, което прави колата ти безценна.
Със здраве да я търкаляш

Оффф-топик - сега да не се окаже, че тримата с Един и Пилота сте се засекли заедно на магистралата едновременно

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
DA_WOLF колата ти наистина е прекрасна! Винаги, когато съм се опитвал да убедя някоко, че Е30 са страхотни автомобили показвам твоята вместо някой дръглел каквито предимно се мотат по нашите улици
Може би далеч нямаше да е толкова лошо мнението за Е30 ако повечето бяха такива. Още веднъж поздравления 

човек се учи докато е жив...
- NrG-vodafone
- Потребител
-
DA WOLF да те е видял...ьпсурт
тои гледа само на право...поне аз като го видях преди 3-4 дни беше зяпнал право напред и се шмугаше между колите пред Ахат...
Илиянски да не забравиш какво си ми обещал че халогените не можеш да си свалиш без мен
бьзикам се де...

Илиянски да не забравиш какво си ми обещал че халогените не можеш да си свалиш без мен

бьзикам се де...

Bayern Motor Wagen rulesssssssss.......

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2