помощ ..
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
помощ ..
имам сериозна нужда от помощ от колега с познания по бмв е30 м10...не ми се дават пари за сервиз..колата неможе да запали
вече нямам представа от какво може да е ако има някои които може да помогне нека пише ще го почерпим както си трябва...аз сам от квартал левски г софия... 

- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
виж в карба има лостче което отваря една клапа
аз като я зех моита кола бяха сменили кабели,палец и капачка щото не палеше,като махнах тавата това лостче се беше откачило и не се отваряше клапата
виж може да е това
аз като я зех моита кола бяха сменили кабели,палец и капачка щото не палеше,като махнах тавата това лостче се беше откачило и не се отваряше клапата
виж може да е това

- black_coupe
- Потребител
-
Извинявам се за офтопик-а. Приятел и аз съм от Левски Г =] , за жалост не мога да ти помогна за проблема :/
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Re: помощ ..
BMWfenomen написа:имам сериозна нужда от помощ от колега с познания по бмв е30 м10...не ми се дават пари за сервиз..колата неможе да запаливече нямам представа от какво може да е ако има някои които може да помогне нека пише ще го почерпим както си трябва...аз сам от квартал левски г софия...
Ма ти си си пестелив принципно,а?С карбуратор ли е,спринцовка ли е........Обаче съм чел че някой от форума гледа на боб...Я кажи как спря одведнъж ли проблемации от преди тва......Гледам написал си че караш сприц,е мое се наложи помпа а смениш,аве ако не мое се опраиш сам ходи дай некое левро

- BMWfenomen
- младши ентусиаст
-
карам е силна дума...ами инжекция...обиколих сички автосервизи в раиона (левски герена сухата река враждебна ) насякаде без 1 место отговора беше "о не не се занимаваме с такива коли"...защо..ами зашото е по лесно да ти излезе какво е за смяна на компютара да знаеш как се отвартат болчета ала бала и вече си маистор...мое мнение...ами проблемите за колата са доста не работи на бензин от около 2г, на газ последно бачка6е преди 2 месеца и сам я карам километар и 200 . сменил сам кабели свещите уж са добри но.....толко сам я правил преправвял че ве4е нз какво да направя..е някои ако може да помогне 

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
За да работи мотора му трябват ток, гориво и въздух ...
1. Има ли искра на свещите?
2. Налягането на горивото какво е? А свещите мокри ли са?
3. Откачи големия маркуч от дебитомера. Запуши маркуча с бирена бутилка. Откачи маркуча от отдушника на картера (на капака на клапаните). Надувай през него с помпа за гуми. Всяко съскане отнякъде може да е причина да не пали.
1. Има ли искра на свещите?
2. Налягането на горивото какво е? А свещите мокри ли са?
3. Откачи големия маркуч от дебитомера. Запуши маркуча с бирена бутилка. Откачи маркуча от отдушника на картера (на капака на клапаните). Надувай през него с помпа за гуми. Всяко съскане отнякъде може да е причина да не пали.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

6 мнения
• Страница 1 от 1