М42 гърнета!?

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Фев 2008, 23:40

:twisted: :mhihi:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport

Мнение от 320iPower » 09 Фев 2008, 23:42

аз съм на ф63 тръба от пред до отзад с краино гърне,звука е много приличен,но мисля вече за няква пура за средно че главата става болница :mhihi: ,но звука си оправдава главоболието

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 10 Фев 2008, 0:00

В момента моя кошер е с права тръба и отзад некво гадно гърне, от 3 дни го карам и главате ме боли непрекъснато, сега ще се слагат поне еидн резонатор и си чакам гърнето от бум-бума, че неговото ме кефи как звучи, та да видим тоа сешоар, дали ше извади звук или ше му слагам емблеми на опел и на хонда

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 10 Фев 2008, 2:17

GEORGIEV написа:
SpUd3r написа:
GEORGIEV написа:само с крайно кърне много ще ти се надува главата,по добре средното го остави а махни само катализатора и сложи тръба там ;)

аз май съм така и си вади доста добър звук, а крайното гърне си е оригиналното само накрайника е сложен един голям кюнец. Само кофти момента е,че като запаля колата се пускат всички аларми ма кво да се прави ;)

:D

при тебе е малко друго,значи когато беше в Севлиево твоята кола имаше мисля средно гърне ,а крайното е Суперспринт с тоя същия голям накрайник и ако не се е променило нещо по колата за тези 2 години откакто я няма звучи невероятно ,да малко е силно но вади мноооооого плутен звук :twisted:

вече не е суперспринт 99% сигурно, изглежда като оригиналното гърне само,че с по-широк накрайник, но може и да се бъркам. Иначе още си вади супер плътен звук :D

ПП - така каза Алекс,че той лега под колата, ма пак ще го питам, защото може и аз да не съм го разбрал като ми обясняваше :roll:
Tux0 Ca !
Изображение

Предишна

Назад към E30