Вода в левия праг... помощ.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Вода в левия праг... помощ.
Преди една седмица ми изгоря централното. Извадих го гледам малко мокро...от релето за осветлернието в купето също капе вода. Извадих ги подсуших, ги издхах ги обаче релето на централното ръмжи само като заключвам и нищо не прави.
Тия дни докато се наканя да сложа новото реле за централното спряха да ми светват лампите в купето ама викам как да е сигурно и другото реле е каталясало. То едни дъждове големи, не спря да вали, отварям ей сега кво да видя те кабелите на говоритела чак влажни долу като бръкна мокро и ръждиво, а релето
пълно с вода и ръжда...
Там долу се отича мисля водата от шибидаха и от там някъде излиза навънка.
Къде да турся причината в шибидаха или да свалям праговете на мтехника....
и на всичкото отгоре новото реле на централното (тва голямото с триъгълната плочка) пак издавазвуците на старото и пак не бачка... дали двете релета бачкат само заедно а
за светлините и за централното
Тия дни докато се наканя да сложа новото реле за централното спряха да ми светват лампите в купето ама викам как да е сигурно и другото реле е каталясало. То едни дъждове големи, не спря да вали, отварям ей сега кво да видя те кабелите на говоритела чак влажни долу като бръкна мокро и ръждиво, а релето

Там долу се отича мисля водата от шибидаха и от там някъде излиза навънка.
Къде да турся причината в шибидаха или да свалям праговете на мтехника....
и на всичкото отгоре новото реле на централното (тва голямото с триъгълната плочка) пак издавазвуците на старото и пак не бачка... дали двете релета бачкат само заедно а

за светлините и за централното

Най-мразя да съм прав!!!
- Новини
-
Такааа...
Моята ИС-ка като я купих беше без централно и в последствие си взех от друга е30-ка централното но като видях къде трябва да сложа управляващия блок, веднага се отказах и го монтирах под волана (зад кората естествено). Съветвам те да направиш същото за да си спестиш повече разправии с влагата. Ако го оставиш да стои при колоната, същото ще ти се случи.
Второто реле, това за забавянето на осветлението, също го махни от там. Ако пък искаш временно да го откачиш от системата, трябва да разкачиш едни кабели, защото иначе ще ти бъгва централното, както и е станало.
Ето тази статия
http://mysite.wanadoo-members.co.uk/smi ... itting.htm
описва как се слага този модул афтърмаркет. Тръгни по обратния ред за да го разкачиш от системата. Нищо не се реже!! Просто се сменят местата на едни две кабелни обувки.
И още веднъж - задължително смени местоположението на релето за централното!
Дано съм ти бил полезен. Ако има грижи, пиши ще умуваме
Моята ИС-ка като я купих беше без централно и в последствие си взех от друга е30-ка централното но като видях къде трябва да сложа управляващия блок, веднага се отказах и го монтирах под волана (зад кората естествено). Съветвам те да направиш същото за да си спестиш повече разправии с влагата. Ако го оставиш да стои при колоната, същото ще ти се случи.
Второто реле, това за забавянето на осветлението, също го махни от там. Ако пък искаш временно да го откачиш от системата, трябва да разкачиш едни кабели, защото иначе ще ти бъгва централното, както и е станало.
Ето тази статия
http://mysite.wanadoo-members.co.uk/smi ... itting.htm
описва как се слага този модул афтърмаркет. Тръгни по обратния ред за да го разкачиш от системата. Нищо не се реже!! Просто се сменят местата на едни две кабелни обувки.
И още веднъж - задължително смени местоположението на релето за централното!
Дано съм ти бил полезен. Ако има грижи, пиши ще умуваме

- E30325
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30-та гумите да разпищява!!!
- Мечтае да кара: и някоя да го бара
точно направих всичко от линка който ми даде Асен обаче не стана. Неможе УЖ да бъркам щото те кабелите са си по цветове....
такова реле в БМВ струва 49 еур , а голямото за централното 110 еур днеска питах
ами мисля да си взема тия дни реле от моргата и ако не се оправи вече незнам
такова реле в БМВ струва 49 еур , а голямото за централното 110 еур днеска питах

ами мисля да си взема тия дни реле от моргата и ако не се оправи вече незнам

Най-мразя да съм прав!!!
смени си уплътнението на шибедаха и си отпуши оточниците на праговете и проблемите са ти решени
http://img119.imageshack.us/my.php?image=rocker1sv4.jpg

http://img119.imageshack.us/my.php?image=rocker1sv4.jpg
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
8 мнения
• Страница 1 от 1