Антена
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Най-добре отзад си я сложи................само да не е много голяма

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

Мойта пък, хем някой ми я е скършил (некъде по средата) и не тече, ко ти се дават пари - мое да идеш у Тояга да ти турят такава дето като си пуснеш касетофона само се подава после се крие сама - по трудно се кърши
Иначе ти добре си мислиш да си сложиш антена на тавана, ама я се замисли ко стане като с тая на багажника, ще ти капе у врата
Според мен - иди некой да ти я нагоди и колега, не се занимавай с глупости ве.

Иначе ти добре си мислиш да си сложиш антена на тавана, ама я се замисли ко стане като с тая на багажника, ще ти капе у врата

Според мен - иди некой да ти я нагоди и колега, не се занимавай с глупости ве.
- NAVIGATOR_
- Потребител
-
Щом казвам че тече от антената значи е от там, проверявал съм го над 10 пъти на пароструйка последния път я бях напълнил със силикон във всяка възможна дупка и пак си прокапа!
Да кажеш че не разбирам от коли и че не се занимавам с това О.К. ама то не е така. Исках да видя според вас колеги къде би било да е по-красиво...
На тавана няма да тече по простата причина че този тип антени нямат движещи се части а и тавана е доста по равен от дупката на калника
А й въпросът не е дали да махна старата а къде да сложа новата?
П.С. дупка на калника вече нямам
Сега трябва да си харесам къде да направя новата

Да кажеш че не разбирам от коли и че не се занимавам с това О.К. ама то не е така. Исках да видя според вас колеги къде би било да е по-красиво...
На тавана няма да тече по простата причина че този тип антени нямат движещи се части а и тавана е доста по равен от дупката на калника

П.С. дупка на калника вече нямам

Сега трябва да си харесам къде да направя новата

NAVIGATOR_

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2