M10B18 високо налягане на водата?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- surfer_dude
- Потребител
-
M10B18 високо налягане на водата?
Имам проблем с налягането на водата на моя M10
от време на време започва да изхвърля вода през капачката а температурата на водата си е нормална!?
Немога да разбера точно при кои случай се получава
по празниците пътувах до морето и до там ми липсваше почти 1л.
а тази сутрин за 2км. и започна да го прави...
от време на време започва да изхвърля вода през капачката а температурата на водата си е нормална!?
Немога да разбера точно при кои случай се получава
по празниците пътувах до морето и до там ми липсваше почти 1л.
а тази сутрин за 2км. и започна да го прави...
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Възможни са няколко варианта:
1. Бъгава капачка. Клапана си е отишъл и понеже системата е под налягане изхвърля водата.
2. Бъгава гарнитура на главата. От нея ти надува охладителната система и съответно ти изхвърля водата. Виж си маслото да не се е пресекло(става на парцали и е с цвят на боза)
3. Ако си с газ, може да е отишла някоя мембрана на изпарителя и от там да надува. Отвори капачката и помириши водата. Мирише ли на газ - ясна е работата
1. Бъгава капачка. Клапана си е отишъл и понеже системата е под налягане изхвърля водата.
2. Бъгава гарнитура на главата. От нея ти надува охладителната система и съответно ти изхвърля водата. Виж си маслото да не се е пресекло(става на парцали и е с цвят на боза)
3. Ако си с газ, може да е отишла някоя мембрана на изпарителя и от там да надува. Отвори капачката и помириши водата. Мирише ли на газ - ясна е работата
- surfer_dude
- Потребител
-
10xxx за бързия отговор
Меси viper за бързия отговор
- присенява ме че проблема ми е втория вариант с главата. Малслото ми е наред обаче като загледах водата има разни бели работи (като пресечено масло)...
- присенява ме че проблема ми е втория вариант с главата. Малслото ми е наред обаче като загледах водата има разни бели работи (като пресечено масло)...
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
При този симптом определено си за гарнитура батка.... Отвори капачката и запали колата. Ако прави балончета - 100% гарнитура.
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Не е сигурно че е сто процента гарнитурата може да е спукана главата или блока. За всеки случай като свалиш главата я занеси да я снимат.
7 мнения
• Страница 1 от 1