Проблем в реиката.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем в реиката.
Имам проблем в реиката,като мина през дупка или от асфалт на павета се получава чукане метал в метал,сьщо така има вибрациа в волана.От какво може да е това.Знам че е реиката но какво по точно! 

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Не казвам че не от реиката но ти сигорен ли си че е от там да не е некои шарнир тампон а ти да си мислиш че е от там! А ако е от реката има едни тефлонови фтулки може те да са се разбили !
- Anton Anastasov
- кандидат ентусиаст
-
Има някакво каре на кормилния лост. Дано да не е това , защото е по-скъпо (къде два пъти по цени от ДаруКар) от ремонта на рейката
- Anton Anastasov
- кандидат ентусиаст
-
Извинявай, объркал съм те. При мен тези карета са две (или едно по-особено). В момента леко тропа. Търсих му цената в ДаруКар - малко под 300 лв. Явно мри мен има усложнения заради полуоските.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
имам перфектна рейка за 80 лева с нови накрайнициMarkiza написа:Ако си с хидравлика бая ще се охарчиш моита не е хидравлика и маи проблема е вьв някаква втулка и то от пластмаса![]()
![]()
утре ще видим резултата

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Проблема е решен
но да си кажа моита е маханика и се е скапала на червяка вътре некаква пластмаса която оплатнява некаква пружина
та тая пружина и беше проблема
а да се ремонтира не може щото нема части
поне в Благоевградският регион.
А да ве питам горе долу колко варвят нови щото ми казват некакви цифри с големо разминаване от 200 до 500лв в зависимост от кои магазин си питал
Както и да е взех втора употреба за 130лв със сичките му джаджи от карето нататака... и то със зор ми я намериха

А да ве питам горе долу колко варвят нови щото ми казват некакви цифри с големо разминаване от 200 до 500лв в зависимост от кои магазин си питал

Както и да е взех втора употреба за 130лв със сичките му джаджи от карето нататака... и то със зор ми я намериха
11 мнения
• Страница 1 от 1