Възможно ли е от дупка да подаде носача?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Възможно ли е от дупка да подаде носача?
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Влезнах в една дупка много яко - после като загледах задната гума леко е мръднала,не е много,но много ме дразни. Носача възможно ли е да се е изкривил или е нещо друго?
Влезнах в една дупка много яко - после като загледах задната гума леко е мръднала,не е много,но много ме дразни. Носача възможно ли е да се е изкривил или е нещо друго?

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Имам носачи
А сега сериозно, няма невъзможни неща ама лекинко се съмнявам да успееш да изкривиш тоя носач без да си потрошиш джантата, така че нищо да не става от нея 

.
Самия носач едва ли, може да е поддал лагера или пък нещо тампоните които държат носача към задния мост.
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
Re: .
Nick написа:Самия носач едва ли, може да е поддал лагера или пък нещо тампоните които държат носача към задния мост.
Да е поддал лагера

.
Ами те тия лагери не носят никакво аксиално натоварване, с усилие настрани можеш да им извадиш карантиите с един пръст, колко му е да се е поместило нещо леко.
а вариянта за захващането на носача към моста също си остава - там да се е покривило (той се държи на едни планки заварени за моста).
Ама така пред клавиатурата няма какво да се умува - качваш се на канала, завираш се и гледаш.
Щом има забележимо изменение в геометрията на колелото, няма как да не се види от какво е.
а вариянта за захващането на носача към моста също си остава - там да се е покривило (той се държи на едни планки заварени за моста).
Ама така пред клавиатурата няма какво да се умува - качваш се на канала, завираш се и гледаш.
Щом има забележимо изменение в геометрията на колелото, няма как да не се види от какво е.
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
Turbo-Lag написа:Глупости приказваш за лагерите
много си прав това с лагера напрао го забрави

.
Щом казваш че са глупости, добре
няма да споря
Не съм поправил 100 коли, но говоря на база на опита си с мойта, а там случката беше следната - лагерите на задните колела виеха по завоите и едната гума стоеше леко разчекната.
Разглобих всичко, намушках нови лагери и виж ти - гумата застана права както си трябваше.

Не съм поправил 100 коли, но говоря на база на опита си с мойта, а там случката беше следната - лагерите на задните колела виеха по завоите и едната гума стоеше леко разчекната.
Разглобих всичко, намушках нови лагери и виж ти - гумата застана права както си трябваше.
vinchenzo
колега по София и изобщо по Бг дупки колко щеш кът влезнеш в една та да падаш в нея две минути така че няма да се очуда ако от дупката си изкривил носача,щом и джантата е заминала почти съм сигорен че е от това,прегледай носача хубаво не е задължително да е видимо крив за да ти подаде гумата,огледай втулките там може да е подал и да е станала белята,поне при мен на старата бангия имах такъв случай....
сменяй носача и не се плаши
колега по София и изобщо по Бг дупки колко щеш кът влезнеш в една та да падаш в нея две минути така че няма да се очуда ако от дупката си изкривил носача,щом и джантата е заминала почти съм сигорен че е от това,прегледай носача хубаво не е задължително да е видимо крив за да ти подаде гумата,огледай втулките там може да е подал и да е станала белята,поне при мен на старата бангия имах такъв случай....
сменяй носача и не се плаши

14 мнения
• Страница 1 от 1