Някои части за Е30...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Някои части за Е30...
Здравейте, интересуват ме някои части за Е30, евентуално цени и къде мога да ги намеря истински ( не ментета и по възможност не от дарукар, където е цифромания )
1. Перка ( едното ми крило просто липвса )
2. Вискосъединител ( не работи )
3. Лагер на предно дясно колело ако въобще има значение и да питам с главината ли върви или може и само лагер? ( вие, засега леко, но предполагам ще се засили с времето )
4. Колата тропа отвсякъде. Искам евентуално да питам колко излизат тампоните и къде могат да се намерят хубави.
5. Къде могат да ми заварят хубаво оригиналното гърне така, че да не се разпадне след 1 месец и евентуално могат ли да ми сложат накрайник тъй като цялата тръба след гърнето изпадна някъде.
Предварително ви благодаря много! Наблягам на това частите да не са турски ментета и по-възможност не от Дарукар, но в краен случай може и от там. А Камор Ауто не предлагат ли някакъв асортимент вече...?
1. Перка ( едното ми крило просто липвса )
2. Вискосъединител ( не работи )
3. Лагер на предно дясно колело ако въобще има значение и да питам с главината ли върви или може и само лагер? ( вие, засега леко, но предполагам ще се засили с времето )
4. Колата тропа отвсякъде. Искам евентуално да питам колко излизат тампоните и къде могат да се намерят хубави.
5. Къде могат да ми заварят хубаво оригиналното гърне така, че да не се разпадне след 1 месец и евентуално могат ли да ми сложат накрайник тъй като цялата тръба след гърнето изпадна някъде.
Предварително ви благодаря много! Наблягам на това частите да не са турски ментета и по-възможност не от Дарукар, но в краен случай може и от там. А Камор Ауто не предлагат ли някакъв асортимент вече...?

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Не е толквоа просто, защото споменах, че някои неща ми трябват, нови, търся магазини и цени
За Явор и сам се сетих и вече сме се поразбрали какво ще взема от него. Виско ми трябва ново, както и лагера с главината. Другите въпроси също са актуални още и ако има някой желаещ да ми помогне ще съм благодарен 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
и аз имам проблем с виското и се интересувах но нямаше отговор
мислех временно да спася положението за седмица две като го зацепя постоянно да върти но не знам как става, Явор ми спомена нещо че ново виско е 120 лв но не каза къде 

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
аз ако трябва всяка година да купувам виско за по 150 лв по добре да зема един оригинален за 4 или 5 пъти повече и да знам че докато колата ми е кола и се движи ще приключа с тоя проблем
сигурен съм че тоя дето е сега на колата е оригиналния с които е произведен автомобила
Да не говориме че като сваляхме шарнирите с моя човек се оказа че и те бяха фабрично запресовани
Просто частите който се продават сега са сигурно около 10 пъти по некачествени и надеждността им е равна на нула

Да не говориме че като сваляхме шарнирите с моя човек се оказа че и те бяха фабрично запресовани

Просто частите който се продават сега са сигурно около 10 пъти по некачествени и надеждността им е равна на нула

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
моята баварка я взех със сменен виско и много други чаркуляци от един пич, който има магазин за авточасти на бул. Ботев.
Ако желаеш му звънни един телефон GSM 0887211328 и го питай за тия неща. Той продава и оригинални части ама май виското го е взел от ДаруКар ...
Абе най-добре му звънни и го питай надявам се да ти свърши работа
Ако желаеш му звънни един телефон GSM 0887211328 и го питай за тия неща. Той продава и оригинални части ама май виското го е взел от ДаруКар ...
Абе най-добре му звънни и го питай надявам се да ти свърши работа

8 мнения
• Страница 1 от 1