Кабели за свещи?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
BMWfenomen написа:sony да ти снимам ли касовата бележка ? хехе сега ше я снимам интаресно е че на нея не пише кабели а нещо си "ПГ филтри" хехе даже са за 31 Лв не за 32 объркал сам сеходи на адреса и провери (аз си сложих само един от тия кабели старите са ми оргинални и неискам да си ги махам кефат си ме но нз дали е правилно
да ги смена ли сичките ? )
Не си ме разбрал, имах впредвид, че цената е супер, и ако наистина са тесла, не е тесла, ако ме разбираш

Към колегата с единия кабел, колега, сменяи ги сичките и мен ме кифи нещо като е от завода, ама има една пиказка и аз мога и тате може, ама она козата си сака пръч

то май не му е тука мястото ама сега кът чета на сони за консумативите та се сетих да го споделя
наскоро издаде багажа мъркуча от дебитомера към инжекцията
на така прославената ни улица симеон оня мръсен арабеск искаше 40 лв. за някъв маркуч дет ни го знам от каде е ни от кво каучоково подобие е направен та ми идеше да му го овия около врато на резняка мръсен,а кво се оказа че като проверихме в дарукар същия тоя маркуч там е 37 лв. и стотинки сещате се от каде взехме
става въпрос за е30 м20б20
така че ви препоръчвам преди да пазарувате от арабеските да проверите цената на дадената част или консуматив в случая първо в дарукар.
пс: извинявам се ако не му е тук мястото на поста
наскоро издаде багажа мъркуча от дебитомера към инжекцията
на така прославената ни улица симеон оня мръсен арабеск искаше 40 лв. за някъв маркуч дет ни го знам от каде е ни от кво каучоково подобие е направен та ми идеше да му го овия около врато на резняка мръсен,а кво се оказа че като проверихме в дарукар същия тоя маркуч там е 37 лв. и стотинки сещате се от каде взехме
става въпрос за е30 м20б20
така че ви препоръчвам преди да пазарувате от арабеските да проверите цената на дадената част или консуматив в случая първо в дарукар.
пс: извинявам се ако не му е тук мястото на поста
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2