пробелем с километража на Е30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
пробелем с километража на Е30
пробелем с километража на Е30, само тои не работи вси4ко друго е наред, долу свети Inspection, това само от батерията ли е и от къде мога да я купя
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
Моя е същия, не ще да бачка, трее се смени брат, а за инспекшъна - http://ivo316i.hit.bg/oilservice/
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
за буксата на дифа канал не ти трябва
сложи си едни стари дрехи и легни под тая кола бре.има само една букса там,няма кво да объркаш

- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- niko_first
- младши ентусиаст
-
RonSuN написа:Моя също не бачка ,аз смених цялото табло даже и пак не бачка.
Трябва да погледна буксана на дифа,обаче нямам канал на близо ,а и не знам точно къде се намира тя.Иначе вероятността да е от нея е много голяма!
може да дигнеш на крик, а може и без

лягаш под резервната гума, вадиш буксата на датчика отзад(неможе да не го видиш) от там истича малко вода и падат кви ли не гадости.
забърсваш почистваш с малко шкурка или нещо подобно само да паден корозията салгаш всичко как си тряаа и си на 6.

само гасссс на ИС-ката
- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
при мене не помогна това нещо и смених цеиялото табло оправи сеniko_first написа:RonSuN написа:Моя също не бачка ,аз смених цялото табло даже и пак не бачка.
Трябва да погледна буксана на дифа,обаче нямам канал на близо ,а и не знам точно къде се намира тя.Иначе вероятността да е от нея е много голяма!
може да дигнеш на крик, а може и без![]()
лягаш под резервната гума, вадиш буксата на датчика отзад(неможе да не го видиш) от там истича малко вода и падат кви ли не гадости.
забърсваш почистваш с малко шкурка или нещо подобно само да паден корозията салгаш всичко как си тряаа и си на 6.

- mc_koko3586
- Потребител
-
Сигнала идващ от буксата от диференциала минава ли през компютъра или отива направо в таблото ? Някой има ли схема на уредите на таблото ? 

Член на Клуб "Москвич България"
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Направо в таблото. Провери си пощата. Трябва да има схема на цялото Е30, Е28, Е34
. Схеми на отделните уреди още не съм намерил 

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Ша си напраа разходомера поне ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

13 мнения
• Страница 1 от 1