Чистачките...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- NAVIGATOR_
- Потребител
-
Чистачките...
... са нови CHAMPION 25.00 лв. ама като карам с повече от 130км/ч и става едно мазало на стъклото...
чак не ми се говори ама като караш 200км така и то вечер и после ти се отщява от каране и вскичко.
Кажете някой решил ли го е този проблем защото съм сигурен че не съм само аз!
чак не ми се говори ама като караш 200км така и то вечер и после ти се отщява от каране и вскичко.

Кажете някой решил ли го е този проблем защото съм сигурен че не съм само аз!
NAVIGATOR_

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Ама не те ли е страх да караш в дъжда с 130
Едва ли има оправия на твоя проблем освен ако не са ти се скапали моторчето и целия механизъм и чистачките ти се движат като на джуган,ако не едва ли има оправия
П.С. Радвай се че имаш две чистачки защото аз на старата ми е30-ка (за справка галерията ми )като я направих с една чистачка и ...
е така се пулиш кат завали дъжд , ама иначи си кисилееш с едната чистачка 

Едва ли има оправия на твоя проблем освен ако не са ти се скапали моторчето и целия механизъм и чистачките ти се движат като на джуган,ако не едва ли има оправия

П.С. Радвай се че имаш две чистачки защото аз на старата ми е30-ка (за справка галерията ми )като я направих с една чистачка и ...

има решение
Аз лично си решавам проблема със купуването само на пера и колкото са по меки толкова по добре чистят има даже различни цветове .
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Пружините на рамената като се охлабят и от скоростта вятъра ги повдига и олекват и не чистят добре
И мойта е така и много ме е яд, чудя се кво да я направя 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
в щатите има една течност, казва се RainX, пръска се на стъклото и после се измива, след това като караш с висока скорост и вали дъжд, капките се плъзгат толкова бързо по стъклото че дори няма нужда да ползваш чистачки. изпробрал съм го и на мойта кола и на брат ми и на двете коли в българия и е страхотно. незнам дали го има в българия, но ако го има го пробвай 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
LeX написа:в щатите има една течност, казва се RainX, пръска се на стъклото и после се измива, след това като караш с висока скорост и вали дъжд, капките се плъзгат толкова бързо по стъклото че дори няма нужда да ползваш чистачки. изпробрал съм го и на мойта кола и на брат ми и на двете коли в българия и е страхотно. незнам дали го има в българия, но ако го има го пробвай
еми ако е една синя туба с киче отпреде има го

и найстина е така и аз съм много доволен но аз само си намазах стъклото с кичето и не съм го мил после

мисля че беше италианско производство
9 мнения
• Страница 1 от 1