как стои въпроса с регистрацията като си смениш мотора
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
sonny написа:Дилян Пенчев написа:Е мое ли да сме такава глупава държава![]()
Що да не може В8 и В12?!?
Няма да стане, щото тъпаците гледат килограмите на мотора и натоварването по оси и ще излезнат с предтекста, че има претоварване на предния мост. Още повече па като се опиташ да го туриш на 16ково купе. Ако е 25цово или комби, с някой лев и уговорки, може и да стане, ама на 4 цилиндрово е почти мит. Лошото в нашата държава е, че хората нямат знания и оттам ни ограничават адцки много. Ако някой си спомня, преди 10тина години един известен пич си беше вкарал Лотус 7 ама кит кар, демек в сандък, сглобил си го пича и като отишъл в кат го пратили на технотеста, щото неможело сам да си сглоби колата. От технотеста, отказали да я допуснат до регистрация, щото неможело сам да си сглоби кола! Помня, даже ако се разтърся из архивите от АВтотруда, може и да намеря статията, бая скандали бяха и накрая успя, ама явно мноу кинти и шуробаджанащина е играла.
прди 10тина години бащата вкара един къмпер ... е гледай кво стана кат отиде в кат ... казаха "такоа нещо немА" Айде техно тест .. там сумати време му се блещиха като казваха, че неможе са така да си буфнеш на караваната бус залепен отпред ... ... накрая стигнаха до заключението, че това е "Бус преустроен в жилище"

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
- 320iPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше е39 530dM-sport,e60 530d M-sport
е добре бе нали те купетата са еднакви аз не виждам причина да не дадът да се сложи по голям мотор при положение че то купето е еднакво а моторите варират от 1.6-2.5,само дето едните са с дебелите стержени отпред и някои имат и задни дискове
аз не слагам от друга кола мотор,абе ебана нация сме мамка му,двигателя тряя си се води резервна част
не може във повечето страни да е така пък в бг щот сме смотани да ни прецакват
аз не слагам от друга кола мотор,абе ебана нация сме мамка му,двигателя тряя си се води резервна част
не може във повечето страни да е така пък в бг щот сме смотани да ни прецакват
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
В белите страни можеш да си сложиш каквото решиш в колата, само че ще трябва да покриваш изисквания - спирачки, предполагам че ако слагаш много голям мотор ще трябва да преустроиваш и носещата конструкция отпред, за да може да покрива изискванията за мощността и тежестта на тоя мотор! А това не може да го направи Бай Добри с телоподаващото ами си трябва фирма която да ти издаде сертификат след това и всичко да е оправено до последната буква! И за всяко нещо си цакаш спатийките
Е да ма тука взимаш заплата 600 лв и допълнително нещо ако "заработиш" още некой лев та да ги добуташ до хилядарка, ама това не всеки месец! И като напраиш сметка - телефон, ток, вода, парно, кат отидеш на зъболекар и като спреш няколко пъти на бензиностанцията и те кинтите свършат
И редуваш, един месец си правиш колата, един месец си купуваш дрехи, ако не излезне нещо непредвидено
Да ти е*ъ и държавата
И после как няма всичко да е хоум мейд! То не фарове от лада ми не знам
Най-смешното е че толкова вече човек се чуди кво да прави че наскоро беше проведено социологическо проучване и беше доказано, че българите харчат повече пари от колкото взимат
Аз надуших на едно место къде има яко бакър и ся бера за втора Е30-ка

Да ти е*ъ и държавата

И после как няма всичко да е хоум мейд! То не фарове от лада ми не знам

Най-смешното е че толкова вече човек се чуди кво да прави че наскоро беше проведено социологическо проучване и беше доказано, че българите харчат повече пари от колкото взимат

Аз надуших на едно место къде има яко бакър и ся бера за втора Е30-ка

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
българин-синоним на мизерията....
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Що има корупция - ми системата го позволява, ето защо - аз ако бях, щех да нося куфари с пари
И нямаше да имам угризения, а щях да си карам шестака 

BMW only!
- димящият вожд
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: насъскана сенокосачка 3.5НР
- Мечтае да кара: ИКАРУС по линия 280 или 94
- Детайли за колата: Е30 М10Б18 04.88 с ръждата, скоро в ОПЕЛ форума!
няма удар само със самолет и с подводница .За сега!
има шпер, но вие като скорости на "ЧАВДАР"
разход на гориво:виж за"ЗИЛ 131"!!!
ЕЕЕ вие се насрахте.
направете си тема кражби,корупция,далавери и политика.
ааа-диляне шерп за бакъра трябва ли ти

направете си тема кражби,корупция,далавери и политика.
ааа-диляне шерп за бакъра трябва ли ти

От свиня маз и от комунист власт се взима само с дране!
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3