Имам мноого странен проблем
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Имам мноого странен проблем
След като си смених маслото преди близо 1000 км ми занулиха компютъра (не че и аз не можех сам)ама нали трябва да ти земат парите без да те питат..та вчера тръгвам да паля и гледам свети инспекшън-а ,,викам добре,,,след няколко км каране,,,светна Оил сървиса...викам тоз компютър нещо се ебава с мен, и го занулих пак.. по късно следобед тъкмо се бях успокоил и пак почнаха да светят първо оил после инспекшъна,,,до тук добре,,колата пари а зелето което е за свещите на таблото диотче или лапма не свети...порбвах всички свещи (дано да е правилно) с един кабел на плюс (старттера) и оттам на всяка свещ поотделно дали ше даде искра всички дадоха..и незнам какво да правя шах и мат с пешката имам чувството че някаде дава на късо или незнам и всичко се включва..
Ако на някой му се е случвало това моля да пише
Благодаря
Ако на някой му се е случвало това моля да пише
Благодаря
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
МИсля че не е всъщност другите лампи работят включително и тази за нагряване на свещите обаче тази която показва по принцип че свещите работят не ..чудно трябва да се разглоби като гледам..
- RORO
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 30,38,39 вече само Гранд Чероки
- Мечтае да кара: Грейдер на Ибиза
svetli_laugh написа:баце батирииките на таблото не се сменят гадну аз имах саштия проблем и сега нямам
ей тва е смени батериите в таблото сложи никел -кадмий бате и забрави!!!
П.П.BMW-то ми е давало два проблема с газта и с алармата и двете не са слага ни в Мюнхен

6 мнения
• Страница 1 от 1