Kaк да извадя изпаднала във фара крушка?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Eкстра, ще трябва да те черпя, но проблема е, че съм си във Видин и ще бъде чак като дойда в София. Ако през това време не се навия да барам фара ще си стои там крушчицата.
BMW only!
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
amd написа:Ако през това време не се навия да барам фара
Дошъл е момента фаровете ти да почернеят

THE ONE & ONLY E30
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Много комерсиализира тоя форум - почнаха с черен мат боя, то на всеки ъгъл вече някакво Корадо или Голф черен мат не е интересно. Преди някакви други чудесии - сега пък черна хела - Явор си измисля за да им прибира парите
Мислил съм и по този въпрос, ама осле отде 300 лева за ксенон (не, че не бих сложил). Мен ми е чувствителна тази тема за фарове/рефлектори, защото като знам как се бяха стопили на Е34-ката фаровете направо не ми се пипа там 

BMW only!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
Мислех и за прахосмукачка! Обаче трябва да смуче яко (ще взема от автомивката, имаме една яка), а и някакъв по-тесен накрайник, за да не се разсейва вакуума. После идва другия проблем, че ако засмуче крушчицата настрани ще заседне на дупчицата, но ще пробам все пак.
Можеха да направят крушчиците с една шайбичка между стъкълцето и металната част, за да не изпада, ама откъде да знаят, че има такива леваци
Можеха да направят крушчиците с една шайбичка между стъкълцето и металната част, за да не изпада, ама откъде да знаят, че има такива леваци

BMW only!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
гуедай да не засмучеш някое бутало

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
като си свалиш фара и извадиш крушката ми пиши да отключа темата за да се похвалиш 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2