Търся електро майстор.
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Търся електро майстор.
Колеги и приятели, на Е 30 316 карбуратор скоростомера отказа. При топло време закача пак. Отказа и часовника, но помръдва по малко. Препоръчайте ми добър електро майстор. Самият аз съм препоръчвал, но този на горнобански път срещу бившата профсъюзна школа се отказа. се си мисля, че не е от таблото, за да го сменям.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Не е от батериите, смених ги с нови, симптомът е същият. При топло време скоростомерът работи, изведнъж спира, после пак тръгва. Карах колата на майстора срещу бившата профсъюзна школа на горнобански път, но само май го доразвали, и не го оправи и каза да се смени. Но не е от уреда, есента майсторът ми го оправи, без да пипа скоростомера, кара така един месеци пак спря. Има някакъв датчик в диференциала.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Свали кората над педалите. Напипай отдолу снопа, който влиза в левия куплунг на таблото. Като откаже километража, в движение размърдай смело снопа навсякъде и наблюдавай стрелката (и пътя
). При мен проблема е лоша връзка м/у проводник от датчика на дифа и клемичката в куплунга. Отказва, извивам снопа и така ... до другия отказ
. Неам нерви да разглабям ши*ания куплунг
.

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Новини
-
Re: Търся електро майстор.
bmwpilot написа:316 карбуратор
За какво ти е скоростомер?
П.С. Шегувам се. Просто не се сдържах

12 мнения
• Страница 1 от 1