повер стееринг-въпроси
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
повер стееринг-въпроси
здравейте колеги,от известно време имам някакъв проблем със сервото,но хич не ми е ясно там как са нещата затова искам да питам.
Значи има едно стържене като на разбит лагер от помпата на сервото.знам че е от там защото като сменях ангренажния ремък първо махнах тоя на сервото и нямаше никакъв шум.другото е че при навиване на волана-ляво/дясно има едно леко виене се едно няма атф,ама мойта си има и е в границите.няма течове.
сега следват питанките:
1 Възможно ли е ако сменя течността да изчезнат шумовете/виенето
и от къде/как се изпуска течността в системата?
2 има ли вариант за смяна на лагера на помпата или не.
питам за лагера,защото нова помпа е към 300 долара,а стара не ми се слага защото не е ясно тя колко би работила.
3 ако всичко отиде подяволите мога ли да елиминирам сервото,как би се отразило това на рейката?
Ако някой има някакви съвети да споделя смело
Благодаря на всички предварително
Значи има едно стържене като на разбит лагер от помпата на сервото.знам че е от там защото като сменях ангренажния ремък първо махнах тоя на сервото и нямаше никакъв шум.другото е че при навиване на волана-ляво/дясно има едно леко виене се едно няма атф,ама мойта си има и е в границите.няма течове.
сега следват питанките:
1 Възможно ли е ако сменя течността да изчезнат шумовете/виенето
и от къде/как се изпуска течността в системата?
2 има ли вариант за смяна на лагера на помпата или не.
питам за лагера,защото нова помпа е към 300 долара,а стара не ми се слага защото не е ясно тя колко би работила.
3 ако всичко отиде подяволите мога ли да елиминирам сервото,как би се отразило това на рейката?
Ако някой има някакви съвети да споделя смело
Благодаря на всички предварително
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
1. може ама малко вероятно. иначе е нормално да има шум докато въртиш волана, особено в крайно положение.
2. нямам идея за това
3. мисля, че ще ти остане тежичък волана след това...
няма ли я твоята помпа в scrapyard-овете
2. нямам идея за това
3. мисля, че ще ти остане тежичък волана след това...
няма ли я твоята помпа в scrapyard-овете

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Ако си източиш хидравличната течност може да опиташ, ама май имаш 6 цил мотор така че според мен е тъпо... по добре си я оправи дори с "нова" стара помпа 

- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
Mда май няма да е удачно без серво,шестака си е тежичък.ще почна със смяна на течността,само ми кажете от де да я източа че никаде не виждам пропки 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
От маркуча за високо налягане който идва от рейката към помпатаmagareto_yori написа:Mда май няма да е удачно без серво,шестака си е тежичък.ще почна със смяна на течността,само ми кажете от де да я източа че никаде не виждам пропки

- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
И после е хубаво да си сложиш нови гарнитурки, че старите може се подкривят и да не се обезвъздуши добре.... личен опит 

Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
8 мнения
• Страница 1 от 1