Профилактика при М40?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ivelin
- Потребител
-
- Кара: E36 Touring 320i
малиййй...
щом и пичовете в немско сами си цепят моторите без да разбират в какъв филм се фърлят, не знам ко да правим ние ентусиастите тука в българско.
Майсторите гладни да умират,а?
шпонки, торксове...........
щом и пичовете в немско сами си цепят моторите без да разбират в какъв филм се фърлят, не знам ко да правим ние ентусиастите тука в българско.
Майсторите гладни да умират,а?
шпонки, торксове...........

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Ми има китове за преправяне на кобилици с ролки
Наи - добрия- http://www.motorrevision.de/
Та неговия кит не доставя 6аиба (ползва6 старата) но вала му е с прорез за 6понка
Но аз не отварям мотора преди да знам за шпонката
Наи - добрия- http://www.motorrevision.de/
Та неговия кит не доставя 6аиба (ползва6 старата) но вала му е с прорез за 6понка

Но аз не отварям мотора преди да знам за шпонката

- Ivelin
- Потребител
-
- Кара: E36 Touring 320i
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ми докторе, до сега видях няколко снимки на вала в интернет и всичките са с прорез...викам да отваряме смело, пък при затварянето ше му мислим
Тъпото при мен е, че скоро си сменях ремъка и не ми се сменя пак, а ринципно не го водят добре вече позвания да се напасва пак...ама карай, ше го преживеем;) Това което ме радва, е че в тоя сайт дето го даде има описание на демонтажа и монтажа, капака на ремъка явно се сваля и без да се маха термостата. Пише че малко се запъва, ама излиза Виж ако сменяш ремъка, няма как да го извадиш през маркуча.
П.П На майсторите вече нямам никакво доверие...по-добре аз да си го счупя, отколкото някой гъзорък самозванец

Тъпото при мен е, че скоро си сменях ремъка и не ми се сменя пак, а ринципно не го водят добре вече позвания да се напасва пак...ама карай, ше го преживеем;) Това което ме радва, е че в тоя сайт дето го даде има описание на демонтажа и монтажа, капака на ремъка явно се сваля и без да се маха термостата. Пише че малко се запъва, ама излиза Виж ако сменяш ремъка, няма как да го извадиш през маркуча.
П.П На майсторите вече нямам никакво доверие...по-добре аз да си го счупя, отколкото някой гъзорък самозванец

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Митко Ганчев написа:Ми докторе, до сега видях няколко снимки на вала в интернет и всичките са с прорез...викам да отваряме смело, пък при затварянето ше му мислим![]()
Отваряи смело, ама при затварянето да не забрави6 да си пригитви6 динамометри4ен клю4 за лагерите и централния болт.
Пък ако не6то обърка6 с ремонта- засилва6 колата по налкона от Körberhöhe, тотализира6 и 4ака6 КАТ за протокол

Поздрави
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
най добрата профилактика на тоз матор е: СМЕНИ МАТОРЯ 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Явор написа:най добрата профилактика на тоз матор е: СМЕНИ МАТОРЯ
Що ли очаквах от тебе подобно предложение

А ремъка го натегам досущ като инжинер от БМВ, с кантарче за боб и шестограм

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
нещо интересно да се е случило по темата
?

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Събота и неделя се очаква;) Мисля да направя и снимков материял, може да има заинтресовани. Тръбичката за маслото си я купих нова, повдигачите в пустата Германия са по 20 евро парчето. Ше играе менгемето 

- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
И при мен тракаше 1-2 мин. след като запаля, до днес. Днес се прибрах от работа ~11км и не спряха да тракат...
И на мен ми предстои съсшата процедура. Някой има преведана страницата http://web10.vs243224.vserver.de/nockem40.htm ?

И на мен ми предстои съсшата процедура. Някой има преведана страницата http://web10.vs243224.vserver.de/nockem40.htm ?
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2