318is един два въпроса
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
318is един два въпроса
четох разни теми в които се сравнява разхода на 316 318и 318ис 320 дават се някакви стойности като за ис-а доколкото четох 10,5 в града не е ли малко претупан тоя отговор в смисъл не ми се вижда нормално да си караш лекичко и да харчи 10.5 и да си ръчкаш колкото душа може да извади двигатела и пак да харчи 10.5 ! какви са ви наблюденията ?
другото което е има ли смисъл да се полират колекторите
има ли значение дали маркуча които се свързва на кутията за въздушния филтър за входящия въздух ще е сложен или филтъра ще си дърпа от въздуха изпод капака ?
другото което е има ли смисъл да се полират колекторите
има ли значение дали маркуча които се свързва на кутията за въздушния филтър за входящия въздух ще е сложен или филтъра ще си дърпа от въздуха изпод капака ?
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
10.5 в града
Аз такива цифри немога да постигна в града, а извънграда ги постигам без проблем
А за маркуча според мен е по хубаво да си е там за да смуче студен въздух а не жегата под капака (поне така аз си го обяснявам)

Аз такива цифри немога да постигна в града, а извънграда ги постигам без проблем

А за маркуча според мен е по хубаво да си е там за да смуче студен въздух а не жегата под капака (поне така аз си го обяснявам)

- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
Що бре мойта дава 11 бенз и 12 газ па си карам нормално
То ръчкаш ли нема измерване само набиване
А за маркуча по добре да смуче отвън до колкото знам

То ръчкаш ли нема измерване само набиване

А за маркуча по добре да смуче отвън до колкото знам

Ма много ме кефи тази кола!!!

3 мнения