регулиране на кормилната рейка
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
регулиране на кормилната рейка
Здравейте!Интересува ме има ли възможност за регулиране на рейката и как става това без специален инструмент?Каква е нормата за радиален луфт?
Вторият ми въпрос е как се сваля радиатора за отоплението и по точно как се вади изпод таблото.
И трето, ако не е прекалено, каква може да е причината за липса на достатъчно налягане в задния спирачен кръг?
ще бъда много благодарен ако ми отговорите.Благдаря!
Вторият ми въпрос е как се сваля радиатора за отоплението и по точно как се вади изпод таблото.
И трето, ако не е прекалено, каква може да е причината за липса на достатъчно налягане в задния спирачен кръг?
ще бъда много благодарен ако ми отговорите.Благдаря!
Човек се учи докато е жив,но никога не е късно да стане за резил
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
1.за рейката най добре на реглаж да идеш-около 15 кинта струва
2.радиатора се вади откьм педалите.ако не стане се маха таблото.щот са два чешита.
3.виж дали е обезвьздушена системата ако не има вероятност да е помпата
2.радиатора се вади откьм педалите.ако не стане се маха таблото.щот са два чешита.
3.виж дали е обезвьздушена системата ако не има вероятност да е помпата

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
за Явор
Мерси за съвета!С рейката се справих по български-с чука и центъра.
Не знам с каква цел е направена по този начин,с осмостен,но регулиращата гайка е голям проблем ако нямаш подходящ инструмент
а много рядко и сервизите имат.Затова свалих рейката и я оправих по български. На практика е невъзможно да се регулира на място.Виждал съм правена с шестограм,но явно цялата гайка е подменена защото незнам от какъв материал е направена но върху нея е невъзможно да се заваря.
За спирачките съм правил два опита за обезвъздушаване. Системата е пълна,но нещо не се получава.Иначе накладките са нови и добре регулирани.СПИРАЧНАТА ПОМПА РАЗГЛОБЯВА ли се?Продават ли се гумички?
Не знам с каква цел е направена по този начин,с осмостен,но регулиращата гайка е голям проблем ако нямаш подходящ инструмент
а много рядко и сервизите имат.Затова свалих рейката и я оправих по български. На практика е невъзможно да се регулира на място.Виждал съм правена с шестограм,но явно цялата гайка е подменена защото незнам от какъв материал е направена но върху нея е невъзможно да се заваря.
За спирачките съм правил два опита за обезвъздушаване. Системата е пълна,но нещо не се получава.Иначе накладките са нови и добре регулирани.СПИРАЧНАТА ПОМПА РАЗГЛОБЯВА ли се?Продават ли се гумички?
Човек се учи докато е жив,но никога не е късно да стане за резил
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
За помпата - на "Симеон" има един майстор дето ги рециклира - мойта я направи за 8лв включително и гумичките. Вече повече от година карам - няма грижи.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
viper написа:За помпата - на "Симеон" има един майстор дето ги рециклира - мойта я направи за 8лв включително и гумичките. Вече повече от година карам - няма грижи.
Този е наи добриа и моита е правена там

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
6 мнения
• Страница 1 от 1