не иска да спре да свети HELP

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: на нафта
Детайли за колата: 530d

не иска да спре да свети HELP

Мнение от c0nn3c710n_pr0bl3m » 19 Май 2007, 11:40

Хора, вчера си оставих колата в гаража(по светло) и не съм забелязал че ми свети десния "паркинг"...днес като тръгнах да излизам...Няма акумолатор...видях че свети..Само че не е пуснат...ръгах по ръчката ма не искаше да спре!Левия си се пуска и си се спира, но десния продължава да си свети дори и когато е пуснат левия...КАЖЕТЕ какво да направя :cry: Много съм на зор :help: :help: :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от viper70 » 23 Май 2007, 20:59

пробвай да смениш ключа за мигачите мисля че е от него
Карам винаги на безин ... нямам газ няма и да има :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 23 Май 2007, 22:46

viper70 написа:...

Явор написа:...

:cop: По темата, моля! :cop:
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Re: не иска да спре да свети HELP

Мнение от ivantchoG » 23 Май 2007, 23:02

c0nn3c710n_pr0bl3m написа:Хора, вчера си оставих колата в гаража(по светло) и не съм забелязал че ми свети десния "паркинг"...днес като тръгнах да излизам...Няма акумолатор...видях че свети..Само че не е пуснат...ръгах по ръчката ма не искаше да спре!Левия си се пуска и си се спира, но десния продължава да си свети дори и когато е пуснат левия...КАЖЕТЕ какво да направя :cry: Много съм на зор :help: :help: :help:

Като начало откачай акумулатора при по-продължителен престой ;) .
После се порови малко в "Мултимедия" и с една пробна лампа ще си намериш проблема...

За по-лесно извади бутона за аварийните първо. Ако не изгасне - послушай viper70...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Назад към E30