не иска да спре да свети HELP
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- c0nn3c710n_pr0bl3m
- Потребител
-
- Кара: на нафта
- Детайли за колата: 530d
не иска да спре да свети HELP
Хора, вчера си оставих колата в гаража(по светло) и не съм забелязал че ми свети десния "паркинг"...днес като тръгнах да излизам...Няма акумолатор...видях че свети..Само че не е пуснат...ръгах по ръчката ма не искаше да спре!Левия си се пуска и си се спира, но десния продължава да си свети дори и когато е пуснат левия...КАЖЕТЕ какво да направя
Много съм на зор

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
viper70 написа:...
Явор написа:...

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Re: не иска да спре да свети HELP
c0nn3c710n_pr0bl3m написа:Хора, вчера си оставих колата в гаража(по светло) и не съм забелязал че ми свети десния "паркинг"...днес като тръгнах да излизам...Няма акумолатор...видях че свети..Само че не е пуснат...ръгах по ръчката ма не искаше да спре!Левия си се пуска и си се спира, но десния продължава да си свети дори и когато е пуснат левия...КАЖЕТЕ какво да направяМного съм на зор
![]()
![]()
Като начало откачай акумулатора при по-продължителен престой

После се порови малко в "Мултимедия" и с една пробна лампа ще си намериш проблема...
За по-лесно извади бутона за аварийните първо. Ако не изгасне - послушай viper70...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881

4 мнения
• Страница 1 от 1