Помощ спешно...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ спешно...
Здравейте,загазих от недоглеждане
,правих ремонт на двигателя и съм загубил водача който бута бензиновата помпа и опира в разпределителния вал.някой може ли да ми даде размери двиг.М10Б.-дължина и ширина.съжалете ме
само това остана и тръгва,сън не ме хваща 

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
Лоша работа, но не си мисли, че ще си го направиш от обикновен метал, това е доста твърда стовмана и е калибрована и ако си го направиш от обикновен метал, или ще го счупиш, или ще го изкривиш, а може и друга беля да направиш. По-добре се разстърси по симеон или някъде другаде, звънни на дедата, той има карбураторни останали части. 

проблема е, че ми говориш за София, а аз съм от Велико Търново. За калената стомана знам, за това мисля да го направя от стебло на клапан, понеже челото му е калено. Така че ако все пак ми помогнете с размери - надявам се, че ще стане.
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Бате пускаш си таралеж у гащите хората да го направили, намери си едно, пусни в КУПУВА все някой ще има М10 на части и ще ти прати 1 такова и ще се бараш за ... 

7 мнения
• Страница 1 от 1