Регулиране на преден капак?
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Регулиране на преден капак?
Някой знае ли как се регулира положението на предния капак. Моя много ме дразни защото в предната част от едната страна е надигнат над левия калник, а от дясната е потънал видимо под десния калник
, а и като цяло имам чувството, че отпред на решетката е доста надигнат...
малката каручка

малката каручка
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
отг::Регулиране на преден капак?
Ima dva gumeni tampona ot dvete strani na kapaka.Vurtiat se kato vint.Regulirai si gi i shte se opravi a nai-dobre e da si gi smenish ne struvat mnogo a s novi razlikata e ochevadna.
FIRES ON ALL CYLINDERS
FIRES ON ALL CYLINDERS
мерси за инфото, но и двата гумени тампона за завъртени максимално навътре, т.е. прибрани, а капакът дори не се опира в тях
е си седи така както го описах...

Сигурно вече се сещаш , че бедата е непоправима.Да прав си няма друг реглаж,за дименсията в която ти искаш да го преместиш.Някой преди теб си е свършил работата и ти можеш да започнеш с побългаряването.Опитай насила много внимателно да деформираш формата на капака , като го подмамиш от по-централно място.Щото единсвеният друг вариант ,ако ти е перфектен капака е да разпъваш носещата греда на калника.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Наистина Роската е напълно прав,че единствения начин е чрез леко деформиране на капака:(Имаш само още един вариант който си е пак вид побългаряване.Виж колко са дълги гумените тампони за реглаж и намери от друга кола по-дълги и по-здрави и сложи единия на мястото на което ти е потунал капака,пък може и да пооправиш нещата.
FIRES ON ALL CYLINDERS
FIRES ON ALL CYLINDERS
мерси за отговорите. Мисля че проблема е в капака, защото преди 3 месеца смених предната греда.
Taka li si ia kupil kolata ili v posledstvie e stanalo??? Bila li e udriana otpred??
DaWolf

'91 E30 318is '83 E28 520iA
DaWolf
така съм я купил. колата е удряна отпред отдясно и капака е купен от някаква морга по бързата процедура. от тогава седи на криво. Пред около 3 месеца като постягах колата, предната греда или конзола незнам точно как се казва, на която седи капака с пантите я подмених с нова, но капака продължава да си седи накриво както писах по рано. това направо ме вбесява, защото и аз съм със червен цвят почти като твоя на снимката и процепа между капака и калника много ясно се отличава 

e ne se tormozi chak tolkoz... siguren sam che moje da se izmisli neshto i da se fixira. Ako se poiavish na niakoia ot sledvashtite sbirki shte otkriem anchin kak da go izpravish (ako do togava ne si go opravil...)
DaWolf

DaWolf
9 мнения
• Страница 1 от 1