иде нов член на бандата!!!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
малко по-малко от 4 литра 10W40 полусинтетика, този двигател яде всичко
, но оригиналния БМВ кастрол е досатъчно добър и ефтин според мен
мисля, че е време да използваш малко формата за търсене...

мисля, че е време да използваш малко формата за търсене...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- pablodiabolico
- Потребител
-
идеята ми на тази тема е да се пускат мнения и 6те съм ви мн благодарен ако дадете васхите в кратък срок
искам да про4ета разли4ни мнения по моя въпрос за да анализирам и да си изградя мое такова дали има смисъл да я взимам тая кола
благодаря на [steeN] за неговите съвети.благодаря и на другите които 6те драснат по някои ред за да помогнат на събрат

искам да про4ета разли4ни мнения по моя въпрос за да анализирам и да си изградя мое такова дали има смисъл да я взимам тая кола

благодаря на [steeN] за неговите съвети.благодаря и на другите които 6те драснат по някои ред за да помогнат на събрат

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Абе пич, тоя форум не е Дата.бг, тук не се чати (обикновено
). Не знам защо очакваш сутринта да пуснеш тема и до вечерта да е заринато от мнения... Много хора ходят на работа, други влизат във форума веднъж на 2-3 дена. Има и такива, които просто четат, без да е задължително да се разписват... а и там в колонката прочетени да знаеш, че всеки път като влезеш в темичката, отчита
. 20 пъти като цъкнеш на твойта тема, ще отчете 20 "посещения". Та не се сърди на хората, че са заети, имат си работа или просто няма какво да кажат по въпроса....
Не знам защо си правиш някакви изводи от това... Докато чакаш отговорите, чети по-стари теми.
А сега моите съвети. Не са много, но пък се надявам да са ти полезни. И така, ако колата е читава и я пазиш, за тия пари просто няма да намериш нищо по-хубаво, освен ако някой не прави благотворителност... Поддръжката си иска своето, така че като започне да се чупи (а това за кола на тая възраст е неминуемо), ще трябва да заделяш парички. Имай предвид, че Е30 е мания и ако хлътнеш, скоро няма да се видиш у пари
. Почнеш ли веднъж, спирка няма. В този форум много от собствениците на Е30 ги карат не за да стигнат от точка А до точка Б, а за да се кефят
Ела на някоя сбирка и ще видиш за какво иде реч... Иначе за возене всичко става. Повече подробности по техническата част не мога да ти кажа, зашото моя мотор не е М10, и не го познавам като възможнисти, но за него знам само едно: М10 е ЛЕГЕНДАРЕН!!! Повече подробности наистина можеш да намериш с търсачката. Така ще видиш и какви проблеми от общ характер създават тия коли. Но като цяло, ако колата не е изгнила, взимай и няма да съжаляваш 

А сега моите съвети. Не са много, но пък се надявам да са ти полезни. И така, ако колата е читава и я пазиш, за тия пари просто няма да намериш нищо по-хубаво, освен ако някой не прави благотворителност... Поддръжката си иска своето, така че като започне да се чупи (а това за кола на тая възраст е неминуемо), ще трябва да заделяш парички. Имай предвид, че Е30 е мания и ако хлътнеш, скоро няма да се видиш у пари

It's not who You are, it's who You know...
ОФФ Топик!!!Колега попринцип ние в този форум държим уважителен тон към всички независимо дали са нови членове или не, опитай се и ти така да правиш!!!!!!!
Мотора е много здрав и стига да не гнила колата ще се радваш на много хубави моменти с нея. Прочетох, че колегите са ти казали по важното за колите с марка БМВ и по точно Е30.
P.S. Обърни внимание какво ти написах най-отгоре! С най-приятелски чувства.
Мотора е много здрав и стига да не гнила колата ще се радваш на много хубави моменти с нея. Прочетох, че колегите са ти казали по важното за колите с марка БМВ и по точно Е30.
P.S. Обърни внимание какво ти написах най-отгоре! С най-приятелски чувства.
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Идеята на целия форум е да се пускат мнения (смислени!). Никой не е задължен да им отговаря!!!pablodiabolico написа:идеята ми на тази тема е да се пускат мнения и 6те съм ви мн благодарен ако дадете васхите в кратък срок![]()
Точно за Е30 сигурно са изписани най-много ЗА и ПРОТИВ - и като цяло, и като отделни агрегати. Вместо да искаш отговори (?!) в твойта тема - ползвай търсачката в секция Е30 или прегледай раздела. Най-старите теми също са доста интересни ... Ако очакваш някой да ти каже - "Взимай я! Това е страшна кола!" - попаднал си на точното мястоискам да про4ета разли4ни мнения по моя въпрос за да анализирам и да си изградя мое такова дали има смисъл да я взимам тая кола![]()

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- pablodiabolico
- Потребител
-
привет на вси4ки!
първо искам да се извиня.не съм искал да обидя никои, а само да провокирам мнения.
по4етох доста от темите във форума и съм наясно ,че тука се карат е30 не просто еи така.
идеята ми бе6е да попитам дали си заслужава да я купя за работа,пък то ако е писано да ме хване манията няма измъкване!
както казах не съм се насо4вал към никоя марка определено.просто ми изникна тази оферта и ре6их да се допитам.Тук е мястото да благодаря за съветите и се надявам да не ме отписвате просто еи така заради едно или две по рязки мнения.
нааистина от това което про4етох ми идва мн вдъхновение относно тази кола.надявам се вси4ко да е наред и скоро време да сстана горд притежател на Е30.
а сега се се6там за един въпрос.тъй като написах преди колата е без облегалки.та искам да попитам от къде мога да си взема 2 предни седалки и горе долу ? пари 6те излязат?
10ь за отговорите!
с наи добри пожелания,
Pablo el Diabolico
първо искам да се извиня.не съм искал да обидя никои, а само да провокирам мнения.
по4етох доста от темите във форума и съм наясно ,че тука се карат е30 не просто еи така.
идеята ми бе6е да попитам дали си заслужава да я купя за работа,пък то ако е писано да ме хване манията няма измъкване!

както казах не съм се насо4вал към никоя марка определено.просто ми изникна тази оферта и ре6их да се допитам.Тук е мястото да благодаря за съветите и се надявам да не ме отписвате просто еи така заради едно или две по рязки мнения.
нааистина от това което про4етох ми идва мн вдъхновение относно тази кола.надявам се вси4ко да е наред и скоро време да сстана горд притежател на Е30.
а сега се се6там за един въпрос.тъй като написах преди колата е без облегалки.та искам да попитам от къде мога да си взема 2 предни седалки и горе долу ? пари 6те излязат?
10ь за отговорите!
с наи добри пожелания,
Pablo el Diabolico

"I'm on the highway to hell!"
Хич не се чуди, ами я взимай колата, Аз имах такава и бях много доволен. За тия пари можеш да й слагаш и да й добавяш какви ли не глезотии. С времето ще свикнеш с нея и тогава ще ти се прииска да имаш същата само че с по-голям мотор, а после и спо-голям и т. н... Така че хващай се на хорото и започвай да играеш (хорото е безкрайно и доста увлекателно).
- pablodiabolico
- Потребител
-
еееееееееех,колеги,вчера ходих да я гледам тая е30 1.8и и кво да видя?
вси4ко мн яко ,прекрасно боядисана.човекът вика изкърпена мн хубаво.ОК заведохме я на канал и като погледнах от долу йовка!
като натиснах с една отверка тя взе 4е потъна цялата.кво се оказа че човечеца така га бяха метнали !взели му пари да яя изкърпят а само ударили една боя отгоре!
за ни6то не стаава тва купе само за сем Флинстоун!
е и сега трябва да си търся на ново
оба4е така се запалих по е30 4е 6те се обърна към вас за помо6т
ако някои от вас мом4ета има някаква изгодна оферта за е30 бих бил мн благодарен ако я сподели на ЛС.търся си не мн голям двигател.като за на4ало да ре4ем 1.8 мисля 4е 6те е добре пък после леко полеко и към по големите дзверове.
еи пуста болест хваана ме и мене!

вси4ко мн яко ,прекрасно боядисана.човекът вика изкърпена мн хубаво.ОК заведохме я на канал и като погледнах от долу йовка!

като натиснах с една отверка тя взе 4е потъна цялата.кво се оказа че човечеца така га бяха метнали !взели му пари да яя изкърпят а само ударили една боя отгоре!
за ни6то не стаава тва купе само за сем Флинстоун!

е и сега трябва да си търся на ново

ако някои от вас мом4ета има някаква изгодна оферта за е30 бих бил мн благодарен ако я сподели на ЛС.търся си не мн голям двигател.като за на4ало да ре4ем 1.8 мисля 4е 6те е добре пък после леко полеко и към по големите дзверове.
еи пуста болест хваана ме и мене!

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
e30
Хех ти бате каде си се хвърлил май идея си нямаш... Това ако ти е първа кола, въобще не си те представям ако те остави някъде, ще се разбеснееш и после ще псуваш - тфа бмв за нищо не става. 86 набор - добре е ама за хора дето знаят за к'во иде реч. Ти ако ще се возиш земи си некоя фиеста по-нова... за 900 лева щом е в движение значи е мечта. Дай да я видим тази кола, ако не ти харесва да си я зимам аз -дупките и боята... хихихи
БМВ значи удоволствие от шофирането. Тфа работа да си вършиш, за газ да си мислиш -
Това БМВ има неизчерпаем потенциал - не е за човек който ще го кара година - две и ще го изостави.
П.С.
Имах шкода - задно
89'
Имах форд - целия го изкърпих, че ми влизаше вода от към педалите - 90'
Но като бях с 85' 318и - бате тука в сърцето седи, може да изглежда, че все едно е спряно от движение ама то звук, дрифт, пауър - друго нема да погледна никога...
Така че не го глеай кфо е а земи го покараи малко...
БМВ значи удоволствие от шофирането. Тфа работа да си вършиш, за газ да си мислиш -

Това БМВ има неизчерпаем потенциал - не е за човек който ще го кара година - две и ще го изостави.
П.С.
Имах шкода - задно

Имах форд - целия го изкърпих, че ми влизаше вода от към педалите - 90'
Но като бях с 85' 318и - бате тука в сърцето седи, може да изглежда, че все едно е спряно от движение ама то звук, дрифт, пауър - друго нема да погледна никога...
Така че не го глеай кфо е а земи го покараи малко...
- pablodiabolico
- Потребител
-
Привет КРЕТЕН,явно не си про4ел каква ми е идеята.Тази кола ми изникна слу4аино.Никога не съм се насо4вал към някоя марка,пък за баварец не съм и мислел
Та така,искам да си жзема не6то ЧИТАВО ане гробница на колела!
Както става ясно не държа (или по скоро не държах да е баварец
)а просто ежедневна кола.
След 2вуседмични четене на форума обаче сега запо4нах да се замислям и каато се разтърсих из разни немски саитове за коли все пове4е запо4вам да търся някаква възмойност да се ходи до там или поне някои познат
Поне са по читави.6те дам малко повечко парички но 6те е стегнато(или по сстегнато от тоя курник
)Та това просто е за скрап.Атози които се набута дупе да му е яко
Тя манията си ме хванала сериозно и скоро 6те се кара лудо

След 2вуседмични четене на форума обаче сега запо4нах да се замислям и каато се разтърсих из разни немски саитове за коли все пове4е запо4вам да търся някаква възмойност да се ходи до там или поне някои познат

Поне са по читави.6те дам малко повечко парички но 6те е стегнато(или по сстегнато от тоя курник

Тя манията си ме хванала сериозно и скоро 6те се кара лудо

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2