Проблем с чистачките и клаксона
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- БАВЪР
- Потребител
-
- Кара: E 30 kупе
- Мечтае да кара: Е 30 купе
- Детайли за колата: карам я от 93г.пичове.беше на 7г.като я купих и напътя досега немее оставяла.сметнете колко е годишна и колко години я карам и се похвалете ако някой има повече стаж на първата си Е30.
Проблем с чистачките и клаксона
Здравейте Колеги,
проследявах някакви кабели на контактния ключ бях свалил и волана,като приключих и го сложих изчезнаха нацяло чистачките и клаксона!?
Послех мерих-отива само 2,4волта на ключа за чистачките и на ринга на волана,бушоните и двата здрави,помагайте моля че направо луднах,къде да меря 
проследявах някакви кабели на контактния ключ бях свалил и волана,като приключих и го сложих изчезнаха нацяло чистачките и клаксона!?

- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Re: Проблем с чистачките и клаксона
Клаксона и мигача взимат "маса" от едно място и там е единственото общо между двете, кафяви кабели. Там и на "+" трябва да има 12 волта.
Пуснете една временна твърда маса от някоя точка на купето директно към пръстена зад волана. Ако всичко тръгне, просто трябва да откриете къде точно сте прекъснали оригиналната маса по веригата.
- БАВЪР
- Потребител
-
- Детайли за колата: карам я от 93г.пичове.беше на 7г.като я купих и напътя досега немее оставяла.сметнете колко е годишна и колко години я карам и се похвалете ако някой има повече стаж на първата си Е30.
Lenco написа:Клаксона и мигача взимат "маса" от едно място и там е единственото общо между двете, кафяви кабели. Там и на "+" трябва да има 12 волта.
Благодаря ти за бързия отговор колега само дето не ми се отваря снимката - не знам що
- БАВЪР
- Потребител
-
indocile написа:Пуснете една временна твърда маса от някоя точка на купето директно към пръстена зад волана. Ако всичко тръгне, просто трябва да откриете къде точно сте прекъснали оригиналната маса по веригата.
Благодаря колега и на тебе,значи вероятно маса ми се изгубила..
5 мнения
• Страница 1 от 1