Бърз въпрос
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Бърз въпрос
Искам да попитам на какво се дължи това:
Като подам газ на празен ход и като я пусна и оборотите преди ми падаха точно до тези на празен ход и заковават а сега като пусна газта и падат малко под нормалните за празния ход и малко като че ли затриса двигателя и после се дигат и се нормализират! на какво се дължи това? Ужасно ме дразни
Като подам газ на празен ход и като я пусна и оборотите преди ми падаха точно до тези на празен ход и заковават а сега като пусна газта и падат малко под нормалните за празния ход и малко като че ли затриса двигателя и после се дигат и се нормализират! на какво се дължи това? Ужасно ме дразни

- Anton Anastasov
- кандидат ентусиаст
-
Обороти
И аз имах проблем с оборотите, като твоя беше част от него (по-малката). Като за начало промих моторчето за празния ход, след което отворихме месера - вътре беше като на язовец дупката - някакъв бял налеп (окис) навсякъде. Изчистихме го (до колкото можахме) пръснахме го с контактен спрей и кто резултат от тези две процедури режима на колата при празен ход се стабилизира. (Всичко това беше направено в сервиз)
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
- Anton Anastasov
- кандидат ентусиаст
-
PILOTA, ако е така, направи същата процедура. Много внимавай - не го прави сам или снякой добър приятел. Моторчето се чисти много внимателно (аз само наблюдавах в Найси кар как го правят). Ако вътре нещо се намокрело, щяло да стане беля. Месера е ужасна история - скъп и чуплив. Трябва да се внимава после при запечатването със силикон.
5 мнения
• Страница 1 от 1