318и 1988г. не иска да вдигне повече от 4500 оборота
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Дилян Пенчев написа:Колко ви излиза един такъв така необходим и "освежаващ" () М40-ката ремонт?!?
400-700 лв

- kompi
- младши ентусиаст
-
Никсан,аз имах същия проблем за около близо година.Каде ли не гледаха колата и все различни диагнози!
И аз пуснах тема,ама не ми помогна. Накрая,попитах Роската от Пловдив (по-старите от форума го знаят) и се оказа,че имам запекъл повдигач.Макар че ги бях сменил,явно е имало дефектен(който се прояви месец след смяната). Този проблем се оказа,4е 95% от майсторите не са го срещали и чували.
П.С. и на мен вала ми е износен,повдигачите лопат,ама вече прекъсвача си го стигам без проблем.
Дано да съм полезен!

И аз пуснах тема,ама не ми помогна. Накрая,попитах Роската от Пловдив (по-старите от форума го знаят) и се оказа,че имам запекъл повдигач.Макар че ги бях сменил,явно е имало дефектен(който се прояви месец след смяната). Този проблем се оказа,4е 95% от майсторите не са го срещали и чували.
П.С. и на мен вала ми е износен,повдигачите лопат,ама вече прекъсвача си го стигам без проблем.
Дано да съм полезен!

Сучииии!
- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
е добре де къв човек трябва да си за да не ти направи впечатление че тая кола трака кат за световно и просто трябва да и отвориш капака да свалиш вала има доста разкачане ама играчката си струва ,наще повдигачи ги промихме с коресилин и ги стискахме на менгемето докат започнат да се движат на ръка и малко тракат после докат са напълнят и за сега работата бива,кобиличките са приели малко странна форма
ама до 4-та си стига регулатора 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Моля да се придържате към темата! За момента не съм я заключил защото човека като си оправи колата да напише как е, има ли промяна и т.н.!
Благодаря!
Благодаря!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
човек яко кинти ще ти трябват, ако искаш да я направиш както трябва!
Но преди да се изхвърлиш на мокрия пясък се замисли дали наистина ще караш тази кола поне две три години след ремонта... (качествен ремонт дори на 16ка си е към хилка!) При мен излезна малко повечко ,но аз се бях постарал при здухването
ПС:Иначе успех с ремонта и дано да не е нещо сериозно
Но преди да се изхвърлиш на мокрия пясък се замисли дали наистина ще караш тази кола поне две три години след ремонта... (качествен ремонт дори на 16ка си е към хилка!) При мен излезна малко повечко ,но аз се бях постарал при здухването

ПС:Иначе успех с ремонта и дано да не е нещо сериозно
- nnniksannn
- Потребител
-
- Кара: 330d
благодаря на всички. смених вала, кобилиците,повдигачите.Сега колата върви много по добре и си стига прекъсвача
(срещу 800лв.)

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Супер - слагам катинарче щото считам въпроса за приключен! ако има някой желание да свирне на ЛС и ще я отключа!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2