ток,релета,запалване...помощ!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- Кара: е21
ток,релета,запалване...помощ!
колеги проблема не знам дали е сериозен ама намен ми вреди много
надявам се ако има изпатили да споделят.значи карам си оня ден,спирам на един светофар и колата си изгасна.въртя да паля-нема ток никакъв.таблото не свети,нито една от лампичките.само габарити и авариини.оставих колата на един паркинг и на другия ден отидох да си я прибирам.вартя и тя пали се едно нищо не е било.тръгвам и след малко забелязвам 4е лампата за акумолатора свети или по точно премигва и после като спях пак опитах да запаля и пак зор.запали ама трудно и пак тока 4езне кокато си иска.това което проверих и направих аз:проверих акумолатора,алтернатора(беше с много износени 4етки,смених ги с нови),сложих нов ремък,които е добре обтегнат.и след вси4ко това пак няма промяна.това което съм забелязъл е 4е тока из4езва когато колата е малко загряла или си е в работна температура.и друго струва ми се 4е може да е някое реле защото някои пет като натисна или бутна кутията с бушоните и релетата тока идва.само не знам кое реле е свързано със запалването.видях 4е има едно което не е оригинално и на капака над него пише К3.
помагаите хора 4е не ми ще колицата да седи така безмълвна
а тя е 325ис '87
благодаря предварително

помагаите хора 4е не ми ще колицата да седи така безмълвна

а тя е 325ис '87
благодаря предварително
- magareto_yori
- ентусиаст
-
- magareto_yori
- ентусиаст
-
и такааа.разгледах вси4ко,но не открих нищо.колата оба4е пали всеки път щом завартя ключа.как стана това не знам
обаче сега пък има друг проблем ниските обороти,варират някаде между 500-750.ина4е за високите сички знаем
пак ще я мъча ама се време нямам и не мога да направя нищо 

5 мнения
• Страница 1 от 1