Проблем с задна скорост на 318

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 m20b20 turbo
Мечтае да кара: ко'т падне

Проблем с задна скорост на 318

Мнение от SnooPDoG » 29 Дек 2013, 19:33

Добър вечер. От вчера съм собственик на е30 318 (m40b18), 3-ен стоп 89-та год., като изцяло съм много доволен, двигателя е в доста добро състояние, не е изгнила, тук-там е кърпена, шпер диф, абе става :D. Днеска естествено се появи и първият проблем. Ставам към обед, и си казах, че е вече да пробвам шпера, и веднага забелязах проблема с задна скорост който вчера го нямаше, първо - м/у задна и първа скорост нямаше никакво разстояние и този натиск които трябваше да положа за да я вкарам липсваше, имаше 1 мм. разстяние, и доста трудно се улучваше коя е задна коя първа. След малко каране, въобще нямаше задна, лоста влизаше плътно в ляво, но вкарваше първа. Ядосах се и се прибрах малко да релаксирам, след около час, слязох пак да я пробвам, и проблема вече го нямаше (влиза си там където и е мястото с натиска който трябва да има)? На някой случвало ли му са е тази проблем, и от какво може да бъде. Благодаря предварително :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 m20b20 turbo
Мечтае да кара: ко'т падне

Re: Проблем с задна скорост на 318

Мнение от SnooPDoG » 30 Дек 2013, 22:27

Малко ъпдейт, днеска ми го направи същият проблем, бях я оставил на задна + ръчна през нощта (по наклон с на долу муцуната е) като позагря за 5 мин. и се оправи, тази нощ е на свободна, ще видя дали утре ще го има проблема.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 M40+2B18
Мечтае да кара: е30 ///

Re: Проблем с задна скорост на 318

Мнение от velin33 » 24 Яну 2014, 22:33

:OT: тоя проблем един приятел го имаше на голф 1 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Назад към E30