Конкретни въпроси за рейка от е36 на е30 с Airbag
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Конкретни въпроси за рейка от е36 на е30 с Airbag
Ако не му тече рейката не си заслужава да се занимава с тия работи. Другия вариант да го направи кадърно и да си сложи прът от такава без бег.

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
като почне да завива, особено с шайбите, намираш бързо смисъла
иначе точно номер 4 е проблема, защото пръта почти се опира в купето и тогава смачква гумата и волана се върти по-тегаво

иначе точно номер 4 е проблема, защото пръта почти се опира в купето и тогава смачква гумата и волана се върти по-тегаво
Tux0 Ca !

- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
ОК. Схванах.
С нежелание ще махна този маншон, но от друга страна тъй като колата не се кара на дъжд няма да ми мокри, а на кабриото дали ще забележа много да се увеличи шума също се съмнявам.
Мерси за отговорите на препатилите, сега знам откъде ще дойде изненадата. Като (ако) го направя ще пиша дали е имало нещо по-специално.
Поздрави
С нежелание ще махна този маншон, но от друга страна тъй като колата не се кара на дъжд няма да ми мокри, а на кабриото дали ще забележа много да се увеличи шума също се съмнявам.
Мерси за отговорите на препатилите, сега знам откъде ще дойде изненадата. Като (ако) го направя ще пиша дали е имало нещо по-специално.
Поздрави
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2